Enu profesor 3 PUTA obarao na ispitu, iako je znala za desetku: Otkrila ZAŠTO to radi, pa ga uništila

Videla je u startu da nešto nije u redu

Foto: 24-horas.mx printscreen

Studentkinja Ena Morales (23) iz meksičkog grada Morelije podnela je tužbu protiv profesora B.R. sa Fakulteta za tehničke nauke zbog mobinga i iživljavanja na ispitima.

Ena je na četvrtoj godini fakulteta stala pošto nekoliko meseci nije mogla da prođe jedan ispit iako joj je prosek do tada bio sjajnih 9,2.

Omiljena studentkinja (22) preminula tokom učenja: Porodica se zapanjila kada je otkrila RAZLOG smrti

Nakon što je prva dva puta pala ispit kod B.R. treći put je pred polaganje zamolila nekoliko studenata da budu svedoci i obrate pažnju na njene odgovore i njegove reakcije tokom ispita, pošto je bila ubeđena da će je profesor ponovo oboriti. To se i dogodilo.

Ena je dobila pet pitanja na ispitu i sve ih je znala “od A do Š”, za šta bi kod nekog drugog profesora dobila najmanje devetku, a verovatno i 10.

Međutim B.R. je prema njenim navodima u prijavi “tražio dlaku u jajetu” i konstantno ju je navodio na pogrešne odgovore zbunjujući je svojim konstatacijama i pogrešnim primerima koji nemaju veze sa glavnim pitanjem.

Kada ga je istog popodneva prijavila dekanu zapretivši tužbom jer smatra da postoji privatni razlog zašto se profesor tako ponašao prema njoj, niko na to na fakultetu nije reagovao, te ga je ona tužila imajući za to i 6 svedoka.

Ispostavilo se da je profesor B.R. nekoliko puta na predavanjima pokušavao da uđe u flert sa Enom a jednom prilikom je seo kraj nje u kantini na ručak pokušavši da joj se približi. Kada ga je ona konstantno ignorisala i odbijala, on je, prema njenim rečima krenuo u osvetnički pohod.

“Nema nikakve šanse da sam sva tri puta zaslužila da padnem ispit, naročito ako se vidi kako sam prethodne polagala i kakve sam ocene dobijala”, rekla je Ena za medije u Moreliji.

Profesor je u međuvremenu ipak došao na tanki led, pošto se proširila priča o njegovom ponašanju prema Eni i što ona ima svedoke, pa će najverovatnije dobiti otkaz ili će u najmanju ruku biti suspendovan.

ŠOK ISPOVESTI studentkinja u Beogradu: Jelenu je profesor uveo u kabinet, pa terao da se SKINE gola

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar