ŠOKANTNO

Nakon što su ga brojne žene optužile za ZLOSTAVLJANJE, Merilina Mensona BRANI samo bivša žena

Pevač se ovih dana nalazi na stubu srama zbog strašnih optužbi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/FRANK MAY COLOR

Roker Merilin Menson (52) ovih dana je u centru pažnje nakon što ga je bivša verenica, Evan Rejčel Vud (33), javno optužila za zlostavljanje. Nakon njenog priznanja, ispostavilo se da ona nije jedina žrtva.

“Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je svetu poznat kao Merilin Menson. Počeo je da me ‘priprema’ kada sam bila tinejdžerka i godinama me je stravično zlostavljao. Ispirao mi je mozak i izmanipulisao me da mu budem potčinjena. Završila sam sa životom u strahu od odmazde, klevete ili ucene. Ovde sam da izložim tog opasnog čoveka, pre nego što uništi još života”, napisala je na svom Instagram profilu Evan, koja je otkrila i da ju je muzičar zlostavljao i zbog jevrejskog porekla tako što bi joj crtao „svastike” na noćnom stočiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Gabriela, Ešli Valters, Sara Mekneli i Ešli Lindsi su imena devojaka koje tvrde da su takođe bile zlostavljane fizički i emocionalno od strane Mensona, prenosi Vanity Fair.

Menson je pak na Instagramu, na kome ga prati 3,6 miliona ljudi, objavio demanti:

“Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti odobreni od strane partnerki”, napisao je Menson, ali njegove ranije izjave nikako ne idu u prilog ovom sadašnjem negiranju. Naime, nakon raskida sa Evan Rejčel Vud 2009. priznao je kako mašta da joj smrska lobanju.

Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

“Najteže mi je bilo na Božić 2008, jer nisam razgovarao sa porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene vrećice sa kokainom. Bio sam sam i osećao sam se izdanim i napuštenim. Svoje poverenje sam poklonio samo jednoj osobi, ali pogrešio sam u izboru te osobe. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a pritom sam se rezao žiletom po licu i rukama. Pesma ‘I Want to Kill You Like They Do In The Movies’ govori o mojim fantazijama. Svaki dan maštam o tome da joj smrskam lobanju čekićem”, rekao je tada Menson.

Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Oglasila se i pevačica Fibi Bridžers, koja je nekada bila njegova obožavateljka i tada je s društvom otišla do Merilinove kuće, gde ju je on pozvao u „sobu za silovanje”, zbog čega se razočarala u njega. Pojavila se i vest da je tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devojke u alkoholisanom stanju i terao ih da se skinu.

Glumac Kori Feldman tvrdi da se muzičar neprestano mešao u njegov život, kao i da je bio opsednut njime dve decenije. Diskografska kuća „Loma Vista Recordings”, sa kojom pevač godinama
sarađuje, raskinula je ugovor. Svi ga osuđuju, osim bivše supruge Dite fon Tiz, koja tvrdi da u njihovom odnosu nije bilo zlostavljanja, te da je do razvoda došlo zbog neverstva i droge.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: Mila Marinović



Izvor: Objektiv.rs, Vanity Fair

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar