Arkan je zbog Doris hteo da se RAZVEDE, a ona je bila luda za srpskim ŽESTOKIM momcima! (FOTO)

Hrvatska pevačica je volela momke iz srpskog podzemlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, EPA PHOTO / EPA FILES

Dobro je poznato da je Željko Ražnatović Arkan ludeo za hrvatskom pevačicom Doris Dragović. Zbog nje je čak želeo da se razvede od tadašnje žene Natalije.

Navodno, njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina, malo pre nego što su otpočeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji.

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac je za Kurir TV ispričao i da je on prvi bio u vezi sa Doris i to oko godinu i po dana:

Foto: Printscreen/KurirTV
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Arkan hteo RAZVOD zbog Cecine koleginice? Ova poznata pevačica ga je ZALUDELA, isplivali detalji (FOTO)

“Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u du*e i vukao za kosu. I tako, malo – pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32. godine sam imao tad, a ona 18”, kazao je on.

Foto: Printscreen/Youtube

Ipak njih dvojica nisu jedini žestoki momci sa kojima je Doris bila u “kombinaciji”.

Doris se dovodi u vezu sa još jednim momkom sa “beogradskog asfalta”, Đorđem Božovićem Giškom.

Ovako danas IZGLEDA život Doris Dragović koja je OSTAVILA karijeru zbog ljubavi! (FOTO)

Doris i Giška su se upoznali u Beogradu, s obzirom na to da je hrvatska pevačica provodila najviše vremena u prestonici Srbije i Jugoslavije.

“Giška je redovno dolazio na njene nastupe i uvek bio u prvim redovima kako bi pevačici zapao za oko. Posle jednog koncerta poslao joj je buket od sto ruža s porukom da mu se priključi na večeri. Doris je prihvatila”, pričao je izvor za medije pre nekoliko godina i dodao da su oni brzo stupili u strasnu vezu, koju su krili od javnosti, što je zahtevala Dragovićeva. Doris je bila jedna od najpoželjnijih žena u SFRJ i muškarci su gubili glavu za jednu noć sa njom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar