Radmila Manojlović je samo sa JEDNOM koleginicom u kontaktu: Ona jedina podeli sa mnom i TUGU i sreću

Rešila je i ona da se promeni zbog ponašanja kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Rada Manojlović dugo se nije oglašavala za medije nakon smrti bake, jer, kako kaže, trebalo joj je vremena da to odboluje.

Iako tuga još uvek ne jenjava, lakše joj je nego ranije, a kad je bilo najgore, od kolega sa estrade javljala joj se samo Dragana Mirković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴿᴬᴰᴹᴵᴸᴬ ᏒᎪᎠᎪ MANOJLOVIC (@radamanojlovic)


“Nisam želela poruke saučešća, ne mogu to da podnesem. Pisali su mi neki saradnici, ali kolege slabo. Kad mi je sve super, niko mi ništa ne čestita. Imam jako mali krug bliskih ljudi. Dragana Mirković je jedina koja čestita dobro i podeli tugu kad je loše. Ona mi je jedina čestitala na pesmi „Svadba”. Mislim da je kasnije, posle nekog vremena, i Milica Pavlović to uradila”, ispričala je Rada za magazin Svet i objasnila kakvi su odnosi na estradi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Uvek sam svima čestitala i podršku. Pošaljem uvek poruku na telefon ili Instagram. Nemam ni sujete ni zavisti. Onda sam primetila da niko živ ne uzvraća. Samo Dragana, jedva da mogu da nađem nekoga drugog. Nakon toga i ja sam počela, kao i svi, da se ne oglašavam. Dokle ja da budem dežurni hvalitelj estrade. Doživim da mi se samo Dragana javi i onda čujem komentare da se Rada ne druži. Ljudi, niste tu kad je dobro, niste tu kad je loše! Ne vidim poentu druženja! Dobro sam sa svima, ali bliskog kontakta nema”, rekla je Rada.

M.M.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 6. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar