LEPE REČI

Milan Stanković javno pružio PODRŠKU Radi Manojlović: Radmila ISTINOM otrežnjuje (FOTO)

Sve zbog poruke koju je ona uputila javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Ivan Dobričić

Polemika oko kombinezona koji je na promociji svog novog parfema nosila Kim Kardašijan, a kakav je rada imala još 2018. godine, nikako da se smiri.

Nakon tvrdnji da ju je Kim Kardašijan ISKOPIRALA oglasila se Rada Manojlović: LASKA mi i imponuje…

Čak su i svetski mediji pisali o tome da je starleta iskopirala srpsku pevačicu, a na svom profilu na Instagramu Rada je detaljno objasnila šta misli o svemu tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Poštujem mišljenje, ali definitvno niste razumeli poentu. Suština je mnogo dublja i vezana je za psihologiju medija pa i modnih ‘kritičara’, kao i raznih drugih negativnih komentara sa različitih strana. Verujte da je sve sem ovog vašeg šturog, da ne kažem plitkog i površnog posmatranja spoljašnosti, obične ljušture. Ako ste iole u životu čuli za mene i upoznali moj lik i delo, onda bi trebalo da znate da sam ja poslednja osoba na ovoj planeti koja se ikada isticala na temu toga šta je ko i kada obukao, ko je prvi ko drugi, mene te stvari ne hrane, niti mi predstavljaju bilo kakvu satisfakciju. Ovde se radi o sledećem. Verovatno niste upoznati sa tim, da kada sam pre tri godine obukla sličan kostim, ne postoji osoba u medijima, koja me nije prikazala u negativnom kontekstu, a kada tako nešto slično evo sada obuče Kim ili bilo ko drugi, medijima i modnim ‘znalcima’ ‘prihvatljiviji’ od mene, odjednom hvalospevi sa svih strana”, pisala je Rada.

Karleuša optužila Kim Kardašijan da je kopira, a pre njih dve OVA naša pevačica ponela je sporni KOSTIM

“Da rezimiram, poenta nije kopiranje, već pogađajte? U pravu ste, licemerje. Tako da, tim smešnim stvarima ko je šta obukao i kad ja se stvarno ne bavim, niti me dotiče. Ali, licemerje me i te kako dotiče, a ima ga i previše i to ne želim nikom više da tolerišem, pa makar ću im na ovaj način staviti do znanja da znam, ako me razumete. Ovo je više pitanje duhovne satisfakcije”, zaključila je Manojlovićeva u komentaru.

Milan Stanković pokazao da ima veliko srce: Pevač oduševio sve HUMANIM ČINOM! (FOTO)

Ova njena objava brzo je postala viralna, a na svom nalogu na Tviteru podelio je i Radin bivši dečko, pevač Milan Stanković.

Foto: Twitter/Printscreen/ Milan Stankovic

On je kratko napisao: “Radmila istinom trežnjuje”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar