Mila pred venčanje od SVEKRVE saznala muževljevu tajnu iz prošlosti: Sačekala brak, pa se OVAKO osvetila

Nije želela da on prođe nekažnjeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/mrzivica

Poljakinja po imenu Mila objavila je na portalu Quora, koji služi za ispovesti i otkrivanje najvećih tajni i trauma ljudi, svoje iskustvo koje je pred brak imala sa suprugom i njegovom majkom.

Mila je ispričala kako je, kao grom iz vedra neba, njena svekrva s kojom se od prvog dana poznanstva nije “mirisala” prišla veče pred venčanje i otkrila šta joj je budući muž radio u vezi.

Glumila 9 meseci da je TRUDNA kako bi vratila dečka: Samo što je sve ubedila, napravila je FATALNU grešku

“Svekrva je, onako puna sebe kao i pre, prišla i počela da mi priča da mi je budući muž tokom veze, pa i 2 meseca pre venčanja bio neveran. Mislila sam da samo pokušava da mi podigne pritisak i isprovocira me, pošto kao da joj je jedini cilj u životu bio da me uništi. Međutim, tada je počela sa zaista realnim detaljima da barata, pričajući koliko se puta video sa bivšom devojkom koju nije preboleo. Rekla mi je i da su 3 puta išli na odmor kada mi je on govorio da mora na put u Nemačku. Sve se zaista poklopilo”, napisala je Mila.

Naglasila je da je pokušala da pred svekrvom sačuva pribranost i gledala je da je ignoriše.

Na kraju me je dotukla ovako: ‘Pošto s tobom ko zna kad će dobiti dete, očigledno ne možeš da zatrudniš, zar ne, da ti kažem i da je na jednom od tih putovanja Margareta zatrudnela. Na kraju je abortirala uz njegovo obećanje da će zauvek biti tu za nju’. Tu mi je prekipelo. Otišla sam od nje a smislila sam i da sačekam da uđemo u brak i onda da ih sve uništim. Šesto čulo mi je govorilo da pravimo predbračni ugovor i to je bilo nešto najbolje što mi se dogodilo. Uzeli smo se, a posle 3-4 dana sam uspela da od njega saznam sve. I bila je luda svekrva u pravu”, napisala je Mila.

Potom je kontaktirala svog advokata s kojim se dogovorila o narednim koracima i osveta je započeta.

“Prvo sam ga posle mesec dana šokirala informacijom da želim razvod. Mislio je da sam prebolela sva saznanja o njegovoj bližoj prošlosti, jer sam tako izgledala a zapravo sam samo glumila. Potom sam mu tražila ili kuću u koju smo se uselili ili 50 posto svog novca koji ima, a imao je solidnu sumu. Čak sam mu iz inata tražila i auto, ali sam se na kraju predomislila za njega. I uspela sam u svemu. Posle 4 meseca smo se zvanično razveli, on se vratio kod roditelja, a meni je pripala kuća. Sam je kriv za sve, ja sam bila spremna da s njim ostarim”, konstatovala je Poljakinja na portalu Quora.

“Znala sam da će mi to uraditi”! Beograđanka Nina udala se TRUDNA, a onda je doživela najveće PONIŽENJE



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar