Snima se druga sezona “Švindlera”: Evo šta znamo o novim epizodama

Glavnog junaka će igrati Slaven Došlo

Foto: Printscreen/Youtube/SUPERSTAR TV

Trenutno se snima druga sezona serije “Švindleri”, za koju autori obećavaju da će biti još uzbudljivija. Ipak, izvesno je da u njoj nećemo gledati prevarante Iku i Božu, koje su tumačili Pavle Mensur i Filip Hajduković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladi glumci su izjavili da je druga sezona napisana bez njih, a zasad producent serije i glavni glumac, Dejan Lutkić, otkrio je da su novih 12 epizoda uzbudljivije i napetije. Scenario je napisao Adam Ranđelović, po ideji koju je postavio Đorđe Milosavljević, a reditelji više nisu Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić, već Slobodanka Radun.

Prepoznajete li naše čuvene glumce? Često ih gledamo na televiziji, ali su se mnogo promenili

U nastavku “Švindlera” Dejan Lutkić neće se pojaviti kao Oton Muha, već pod pravim imenom svog lika, Koviljko Ignjatović, ali ni u drugačijim okolnostima neće odstupiti od “švindleraja”. Od novih junaka izdvaja se mistična, crnokosa Ana Begović, koju tumači Katarina Žutić, a glavni prevarant biće šarmantni, slatkorečivi pesnik Aleksandar, kog igra Slaven Došlo.

Radnja “Švindlera” smeštena je u Kraljevinu Jugoslaviju između dva svetska rata, u učmalu Palanku, gde se odvijati i u nastavku. U prvom delu dvojica neuspelih članova Uličnog sindikata Ika i Boža saznaju da je u njihovoj rodnoj Palanci izvučen dobitnik Turističke lutrije Jadranske straže, pod pokroviteljstvom kralja Petra II.

20 godina od smrti Dragana Maksimovića Makse: Prebijen je u samom centru Beograda, niko mu nije pomogao

U potrazi za dobitnikom i u nadi da će nekako ogrebati o milion dinara koji dobitniku pripadaju, oni kreću kući. Na kraju prve sezone Boža i Ika su preživeli, a možda ćemo videti zašto ih nema već u prvim epizodama nastavaka. Da li “Švindleri” mogu bez njih, najbolji odgovor će dati publika.

Publika ih je obožavala, a oni su se samo svađali: Neobično prijateljstvo Bate Stojkovića i Pavla Vuisića

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar