Bilo bi mi lakše da sam ih uhvatila usred vođenja ljubavi: Muž me je prevario na NAJPODMUKLIJI način

Posle 25 godina braka shvatila je da uopšte ne poznaje svog supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: HELEN MCARDLE / Sciencephoto / Profimedia

Čak i kada izostane seks, to nikako ne umanje razmere preljube, a emocionalna prevara njenog supruga je jednoj Engleskinji uništila brak.

“Posle 25 godina naš brak je uništen zbog muževljevog flerta sa koleginicom sa posla. Ja imam 50, a on 55 godina, i pre 2 godine smo zajedno sa mlađim parom, koji on poznaje sa posla, otišli na dvonedeljni odmor na Tenerife”, započinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je trebalo da bude pravi odmor, ugodan boravak na suncu, ali umesto toga, ja sam sve vreme gledala muža kako flertuje sa koleginicom. Kad god bi se vratila sa plivanja, videla sam njih dvoje zajedno. Tokom večere, on je često bacao pogled na nju, a kada bih ja otišla u sobu, on bi ostajao u baru sa njom”, objašnjava žena i nastavlja:

“Njenom mužu to izgleda nije smetalo. Sačekala sam da se vratimo kući i suočila sam se sa njim. Rekla sam mu da svako može da vidi koliko se zaljubio u nju. On to nije porekao i priznao mi je da to traje godinama, ali insistirao je da nisu imali seks. Bila sam van sebe od šoka”.

Foto: Cultura Creative (RF) / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kaže da je bio idiot, da je sve počelo tako što je želeo da joj pomogne jer je navodno bila nesrećna. Nije mogao da mi objasni svoje ponašanje, i kad god sam probala da razgovaram o tome, on bi prekidao konverzaciju”, navodi Britanka.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kleo mi se da me i dalje voli ali ja nikako ne mogu da pređem preko onoga što je uradio. Ljudi misle da se afere svode na seks, ali emocionalna prevara podjednako boli, čak i više! Ponekad pomislim da bih se bolje osećala i da sam ih uhvatila usred seksa, nego ovako”, iskrena je ona.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Tajne i laži mogu da unište brak. Mislila sam da je on moja srodna duša, ali sam shvatila da ga uopšte ne poznajem. I sada moram da ga napustim”, zaključila je Engleskinja.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar