Džordž R. R. Martin iznenadio priznanjem: Evo šta se dešava sa “Vetrovima zime”

Karantin mu je dobro došao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ TIFF Originals

Autor “Igre prestola” je iznenadio fanove novim priznanjem. Ranije je govorio da mu je teško da piše novi roman i da oseća veliki pritisak. Međutim, sada kada je upitan kako napreduje pisanje romana “Vetrovi zime”, priznao je da dugo nije bio toliko inspirisan i da mu je karantin dobro došao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ovo je bila najbolja godina za “Vetrove zime” otkako sam počeo da je pišem. Zašto je to tako? Ne znam. Možda zbog izolacije. A možda sam se samo ubacio u mašinu. Nekada mi se i to desi”, napisao je Martin na svom blogu.

Ljubitelji “Igre prestola” mogu da odahnu: Kraj u knjigama će biti potpuno drugačiji od onoga u seriji

“Ples sa zmajevima”, poslednja knjiga iz serijala “Pesma leda i vatre”, objavljena je davne 2011. godine, kada je i počela da se emituje serija “Igra prestola”. Martin na novoj knjizi radi već 10. godinu, ali još uvek nije pri kraju.

“Moram da nastavim, ipak. Još imam stotine strana da napišem kako bih ovu knjigu doveo do zadovoljavajućeg kraja. To je to za 2021, nadam se. Neću da iznosim pretpostavke kada ću završiti knjigu. Svaki put kada to učinim, internet to shvati kao “obećanje” i onda me svi razapnu kada propustim taj rok. Sve što ću reći jeste da se nadam”, nastavio je on.

Tvorci “Igre prestola” lagali na razgovoru za posao: “Serija je sve ono što smo rekli da neće biti”

Martin je ranije kazao da njegovo pisanje nije linearan proces. On nekada sačuva ono što je napisao, a vrlo često pocepa stranice, pa i cela poglavlja i krene iznova. Svestan je očekivanja fanova, ali mu je mnogo više stalo da bude zadovoljan onim što je napravio.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar