OBJEKTIV ISPOVEST

Da li je Skoletov sin ubijen iz OSVETE zbog atentata na Arkana? Majka: “Sve je moguće”!

Moj Zoran je bio dobro dete, rekla nam je kroz suze nesrećna majka likvidiranog mladića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Udovica Zorana Uskokovića Skoleta i majka Zorana Uskokovića (22), koji je ubijen u petak uveče na Kanarevom brdu, u ekskluzivnoj ispovesti za Objektiv kaže da ne zna šta je razlog ubistva njenog sina, a na pitanje da li je motiv osveta zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, s kojim je povezivan njen suprug, ona je odgovorila: “Ne znam, sve je moguće”.

Ona nam je kroz suze, jedva stojeći, rekla da Zoran nije imao nikakvih problema sa zakonom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zoran je bio dobro dete. Izvinite, ja ne mogu više…”, kroz suze, sva u crnini i podbula od plača, rekla je juče majka stradalog mladića za Objektiv, a onda se vratila u svoju sobu pridržavajući se za zid.

SVE MU JE NAMEŠTENO

U stanu porodice ubijenog Zorana Uskokovića na Kanarevom brdu juče su vladali muk i tišina, koje su prekidali samo jecaji neutešne majke ubijenog. Zoranova tetka bila je malo pribranija i ispričala nam da je njen sestrić bio mladić za primer.

Foto: Danilo Krša

“Zoran nije bio kriminalac. Nije imao probleme sa drogom. Sve priče o tome da je vozio besan automobil nisu tačne. Vozio je “audi A4″ 2007. godište, koji nije skup, kupio ga je za 3.500 evra. Sigurna sam da se nikome nije zamerio”, rekla je za naš list potresena rođaka.

Zoranov očuh, sav utučen, rekao je da je video snimke sa nadzornih kamera.

“To je strašno! Niko nije tako brutalno ubijen! Napadač ima oko 35 godina, a Zoranu je pucao u lice”, kazao nam je.

Foto: Danilo Krša

On nam je ispričao da je obdukcija njegovog pastorka trebalo da bude obavljena juče, a da će sahrana biti sutra ili prekosutra.

POLICIJA NA TRAGU UBICI?

Njihove komšije kažu da su poznavale majku ubijenog.

“Stalno smo s njom pile kafu, ona je fina žena. O Zoranu sam čula sve najbolje. Policija je dolazila kod nas i pokazivala nam neke slike muškaraca i pitala nas da li ih poznajemo. Međutim, nikog od njih nismo prepoznali”, kaže potresena komšinica.

Na mestu ubistva Skoleta mlađeg juče su stajale ruže, čokoladice, svećnjak sa likom belog anđela i srce na kojem je pisalo: “Najboljem drugu.”

Foto: Danilo Krša

Zoran je u subotu uveče izašao iz svog „audija” u Borskoj ulici kod broja 51, a parkirao se kod supermarketa. Bio je u tamnoj trenerci s kapuljačom. Krenuo je kući kroz uski prolaz i išao je s jedne strane, a iz suprotnog pravca mu je u susret dolazio stariji čovek, koji je šepao i jedva hodao. Išao je pravo prema Zoranu, koji je stao da ga pusti da prođe. Kad su došli na dva metra blizine, ubica je iz desnog džepa izvadio oružje i hladnokrvno mu dva puta pucao u glavu.

Zoran je pao, a ubica se sagnuo i uzeo nešto od njega. Ne zna se da li je uzeo neki paket, pištolj ili novac, a onda je otrčao.

Pišu: K. JELIĆ – A. MOMČILOVIĆ

OVU ALI I MNOGE ZANIMLJIVE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar