OBJEKTIV SAZNAJE

Džesika je morala da ZATRPA FETUS zbog ostale dece: Majka trudnice otkrila JEZIVE detalje nasilja

Siniša J. (25) neretko je Džesiku M. (23) maltretirao, prebacujući joj da ga vara čak i s njenom braćom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Porodično nasilje kojem je trudnica Džesika M. (23) bila izložena poslednjih meseci kulminiralo je u nedelju uveče, kad je mlada žena pobacila.

Tokom šest meseci, koliko su zajedno, Siniša J. (25) neretko je Džesiku maltretirao, ljubomorno joj prebacujući da ga vara, čak i s njenom rođenom mlađom braćom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džesika M. živi s jednogodišnjim detetom iz prvog braka Sinišom J. i njenom trinaestočlanom familijom u improvizovanoj baraci od drveta i kartona ispod nadvožnjaka u Ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

“Došla sam ovde iz Deronja pre nekog vremena da živim s njima, jer mi se ćerka žalila da ima problema i u trudnoći i s dečkom. Trudnoća joj je od početka bila problematična jer je sve vreme bila maltretirana. Bila je u šestoj nedelji”, ispričala je majka trudnice Silvana M., otkrivajući da njena ćerka nije pobacila zbog batina, nego zbog konstantnog stresa.

Foto: Danilo Krša

“Pre četiri dana Džesika je počela stalno da krvari, pa je otišla kod lekara. On joj je tada dao da pije neke lekove i rekao joj da strogo miruje, ali ti lekovi koštaju 6.000 dinara, pa je išla da prosi. Tog dana je uspela da dobije samo 600 i uspela da kupi zamenu za lek, ali on nije uspeo da joj zaustavi krvarenje”, ispričala nam je Silvana M.

Prema njenim rečima, Siniša J. je sumnjičio Džesiku da ga vara maltene sa svakim sa kim bi došla u kontakt.

Pošto je često išla da prosi, a on nije svaki minut provodio s njom, mislio je da te periode koristi za švrljanje.

“Stalno je bila pod stresom. Od prvog dana nije valjalo. Zato sam i došla, da joj pomognem. Otkad sam tu, nije smeo da je tuče, jer mu ja udarim po dva šamara”, rekla nam je Silvana.

Foto: Danilo Krša

Siniša je, prema njenim rečima, stalno pio, a u nedelju je posebno bio opsednut svojim fiks idejama.

Od nakupljenog stresa, bez adekvatnih lekova, fizički napeta i sve vreme izložena hladnoći, Džesika je u jednom momentu imala pobačaj.

“Ćerka me je pozvala, pokazala mi nešto na zemlji pored barake i rekla mi je da misli da je to beba. Rekla sam joj da to zatrpa jer ima mnogo dece, pa da ne vide. Ipak su neki od njih videli i ceo dan zatim su proveli pored, napravili krst i ponavljali da je to Džesikina beba”, kaže Silvana.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja Džesikina familija je prijavljivala policiji Sinišu zbog nasilja, dok je ona to učinila sada.

Pišu: K. JELIĆ – A. MOMČILOVIĆ

OVU ALI I MNOGE ZANIMLJIVE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar