Karleušin miljenik optužen da je OSLEPIO MLADIĆA: Zvezdi Granda preti zatvor!

Luka Miškulin pre tri godine navodno je brutalno pretukao jednog momka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Jedan od takmičara „Zvezda Granda” Luka Miškulin, kojem je mentor Aleksandar Milić Mili, a koji je fascinirao i Jelenu Karleušu, u rodnoj Hrvatskoj dospeo je na stranice crne hronike. On je, naime, u avgustu 2018. godine, zajedno sa tri druga navodno brutalno pretukao momka, koji je nakon tuče ostao slep. Kako navode hrvatski mediji, uskoro bi trebalo da počne suđenje, pa je Lukino učešće u takmičenju možda pod znakom pitanja.

Luka dolazi iz Vinkovaca, a u Beograd je došao sa ocem Darijom, koji je inače šef granične policije na prelazu Bajakovo. Luka i Domagoj Culej, sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ Steva Culeja, Daniel Hodak i Gabrijel Ćekić, su, kako su pisali hrvatski mediji, pretukli Ivana Mikuljana, koji je bio četiri meseca u bolnici, od toga mesec i po dana u komi, a na kraju je ostao slep. Stevo Culej je tada za hrvatske medije rekao da njegov sin nije kriv, te da je buka podignuta samo zbog njegovog imena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Želim da budu osuđeni jer su od mene napravili stopostotnog invalida, a ni kriv ni dužan nisam im bio ni za ništa. Nisam se ni sa kim od njih tukao, nikoga ozledio, većinu njih ni ne poznajem, nisam nikad čuo ni za njihova imena. Voleo bih znati zašto su mi to napravili jer to još ne znam. Jedva sam ostao živ, izgubio sam vid, pijem tablete protiv epilepsije i u depresiji sam jer moj život više ne nalikuje ni na ništa”, izjavio je ranije Ivan Mikuljan.

Foto: Printscreen/ Youtube/ Zvezde Granda

Istraga je navodno pokazala da je upravo Luka Miškulin zadao Ivanu najjači udarac u glavu. Zbog brojnih povreda, lekari su ostali u čudu da je uopšte preživeo.

Luka je prvooptužen jer ga tužilaštvo smatra najodgovornijim i prete mu tri godine zatvora. On je prvo ročište propustio, kako piše 24.hr, iz čije redakcije su pokušali da dobiju Lukin komentar, ali im nije odgovarao na pozive i poruke.

Objektiv je probao da dobije izjavu iz ,„Grand produkcije”, ali se niko nije javio. Inače, ovaj mladić je u takmičenje ušao tek u decembru, i to umesto kandidatkinje koja je bila bolesna, jer je bio prvi na listi čekanja. Tada je dobio samo tri glasa, jedan od Jelene Karleuše, koja ga je nahvalila:

Foto: Printscreen/ Youtube/ Zvezde Granda

“Kad bih večeras morala da biram nekoga za svoj tim, to bi bio kandidat broj dva. Najdivnija emocija večeras, a što imaš boju glasa – milion dolara”, rekla je Karleuša Luki, koji je već bio dobio mentora Milija.

Lola Stojanović

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Karlesuasa je strucnjak, nad strucnjacima.kada ona oceni to je prava stvar,a sama nezna da peva.maltretira tu Decu na Grandu.naziva ih Vampirima,nakazama a sta su tvoja Deca...Karakondjule,lepo zar ne.stidi se i srami se Jelena.nema RUZNE DECE,ima samo Matoraca koji ne vide, koliko su ruzni odvratni i ne- HUMANI,komentarima.glupaco ....koliko znas, toliko zjas.

    Odgovori

Ostavite komentar