Muž posle nesreće zbog AMNEZIJE zaboravio na ženinu naviku u krevetu, pa je ZAPANJIO šta joj je uradio

Kao da joj se otvorio novi svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Quora

Kimberli Verner (35) iz Ohaja ispričala je na jednom Quora forumu kroz kakvo je ljubavno iskustvo prošla sa suprugom Majkom (34) posle užasne saobraćajne nesreće.

Muž je posle buđenja iz kome doživeo amneziju koja je trajala 4 meseca i za to vreme, među njima se u odnosu sve promenilo. Na bolje, naravno.

Policajac šokirao suprugu i četvoro dece: Otkrio im da ima još 2 VERENICE, a onda ih je dokrajčio OVIM

“Kada se vraćao s posla, muž je krajem 2018. godine prilikom prelaska ulice udaren. Vozač je pobegao s lica mesta, a Majk je ostao da leži na zemlji. Krv mu je izlazila iz nosa i uha, bio je na ivici smrti. Lekari su došli posle petnaestak minuta i spasili su ga iako je upao u komu. U njoj je bio 2 nedelje, a onda se probudio i shvatio da ima amneziju. Sećao se mene i ćerke, ali je mnoge stvari iz svakodnevnog života zaboravio”, piše Kimberli na Quora forumu “Ljubav posle nesreće”.

Nakon što je došao kući, Majk je bio u blagoj depresiji što je mnogo toga zaboravio, ali bliskost sa suprugom mu je pomagala. Budio se noću u znoju, buncao je, ali se ipak polako oporavljao.

“Malo po malo, posle nekoliko večeri postali smo i telesno bliski. Majk je u poslednje dve godine voleo žustriji seks, sa mnogo priče, ponekad i psovkama. To mi je bilo čudno u početku, ali sam prihvatala. Što je bio divljiji prema meni, više mi se sviđalo. Međutim, sada je to bio neki novi Majk. Nežan, suptilan, pažljiv. Bila sam zbunjena. Blokirana. Nisam mogla da se opustim prvo veče jer sam se navikla na neku drugu rutinu. Posle 2-3 dana kada smo se opet zbližili, bio je ponovo takav i ja sam se oslobodila. Doživela sam sve ono što sam i pre kad smo se tek bili upoznali. Bilo je predivno”, piše Kimberli.

Posle 4 meseca amnezija je polako ali sigurno, nekako spontano, nestala i Majk se sećao svega. Bukvalno svega.

Vukao je traume od nesreće, ali je uprkos tome bio onaj stari. Ono što mi se najviše svidelo je što smo od tada počeli da kombinujemo večeri kad baš vodimo ljubav, i one trenutke kad smo ‘divljiji’ jedno prema drugom. I fenomenalno nam je”, zaključuje Kimberli.

Muškarac posle 4 godine ponovo ugledao PREMINULU ženu: Od šoka počeo da se trese, pa je onda učinio OVO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar