Policajac šokirao suprugu i četvoro dece: Otkrio im da ima još 2 VERENICE, a onda ih je dokrajčio OVIM

Verovao je da će ovako moći da funkcioniše ceo život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Cecily Steinmetz

Šef policije, čak i sveštenik (!) u gradu Stinet u Teksasu Džejson Kolijer, došao je prošle godine na novu poziciju kao idol mlađih kolega, pre svega zbog pravičnosti, dobrog obavljanja posla i vođenja idealnog porodičnog života.

Na sve to Džejson sada može da zaboravi jer je otkriveno da je godinama lagao i varao suprugu, kao i četvoro dece pošto je otkriveno da je paralelno vodio još dva života!

Sofija 4 godine lagala momka da je NEVINA, a onda je prve bračne noći otkrio sve i uradio NAJLUĐU stvar

Džejsonova supruga za otkriće da je prevarena može da se zahvali upravo njegovim verenicama jer je preko Fejsbuka i medija saznala da je godinama gradila zajednički život sa prevarantom. Na sve to što je otkrila, saznala je da je pre braka, dok su bili samo u vezi, imao još 3 devojke sa strane, kao i da ima ozbiljan psihički problem sa ženama, za koji ona nije ni znala. Supruga se od otkrića trostrukog života njenog supruga nije javno oglašavala.

Sve je počelo od saznanja njegove, sada već bivše devojke Sesili Štajmec da je Džejson oženjen, iako je nju verio i kleo se da je ljubav njegovog života.

Ona je na Fejsbuku pre četiri dana optužila Kolijera da je prevarant rekavši da ne samo da je bio u ozbiljnoj vezi sa njom, već da izlazi sa barem još jednom ženom.

“Šef policije Džejson Kolijer živi dvostrukim/trostrukim životom. Do juče sam bila njegova devojka. Takođe sam saznala za njegovu drugu devojku Kristi sinoć. Sve nas je lagao, našu decu, čak nas je obe pitao da se udamo za njega”, napisala je Štajnmec na Fejsbuku, a njena objava ubrzo se proširila društvenom mrežom.

Sesili je dala primer samo jedne od laži kojom je Džejson manipulisao tri žene.

Džejsonu se sve što gradio na lažima srušilo u roku od nekoliko dana, Foto: Facebook printscreen/Cecily Steinmetz

“Upravo smo se vratili sa odmora u Taosu. U međuvremenu, njegovoj drugoj devojci rečeno je da je bio na zadatku u Portlandu”, istakla je Sesili.

Klupko je krenulo da se velikom brzinom odmotava kada je Kristi Šafer, druga Džejsonova verenica videla poruku na Fejsbuku, kao i zajedničke fotografije njega i Sesili na odmoru.

“I ja sam njegova devojka. Prevarena. Verili smo se pre mesec i po dana“, napisala je Kristi na Fejsbuku.

Vlasti su saopštile da je Kolijer suspendovan, ali nije objašnjeno šta je razlog suspenziji, prenosi KSAT.

Profesorka Marija dobila UPUTSTVO od direktora kako da se “LEPŠE” oblači: Ujutro mu je uništila karijeru

Sesili je bila možda i potrešenija od Džejsonove supruge jer je teško ušla u vezu s njim, pošto je prethodno imala promašen brak i dvoje dece iz njega, te ju je ovo dotuklo. Džejson joj je rekao da je bio oženjen, pokazujući joj falsifikovani dokument u kome se navodi da je poništio brak, što je bila laž.

“Kolijer je ušao u moj život i život moje dece i porodice. Proveo je vikend sa mnom u Taosu i govorio kako jedva čeka da me oženi. Ispostavilo se da nisam jedina. Prošle nedjelje sam provela smenu sa njim, ali nije želeo da me predstavi koleginicama na poslu, jer je rekao da su one k…. i da je jedna od njih još ljuta na njega što ne želi da izlazi sa njenom sestrom”, tvrdi Sesili Štajnmec.

Menadžer grada Stineta oglasio se ovim povodom na mrežama.

“Grad Stinet je svestan situacije u vezi sa šefom policije Džejsonom Kolijerom. Uzdržaćemo se komentara o ličnim pitanjima gradskog osoblja u javnosti”, rekao je gradski menadžer Durk Dauns.

Glumio pred ženama da je cenjeni DOKTOR: Zavodio ih sve dok im nije uzimao ISTU stvar, a onda je pogrešio



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar