Prvi put izašla s dečkom: Na rastanku joj postavio NAJBOLESNIJE pitanje – znala je da otvara vrata pakla

Nije joj ni palo na pamet šta joj se sprema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/maddy.bby_95

Devojka po imenu Medison (25) iz Indijane otkrila je na društvenim mrežama šta joj se dogodilo na prvom sastanku sa “manijakom”, kako je nazvala momka Džoša (28) posle iskustva s njim.

Medison je u komentarima navela i u kom gradu se to dogodilo, iskoristivši priliku i da naglasi gde on voli da izlazi i kako prilazi devojkama, da bi ostale znale šta se krije iza “veoma umilnog i slatkog pogleda” zgodnog Amerikanca.

Žestoko vređao devojku, ukrao joj 240.000 dinara i napustio je: Osvetila mu se kada je najmanje očekivao

“Danima smo se dopisivali pre nalaženja. Delovao je veoma zainteresovano za mene. Pismen, načitan, vrlo kulturan a zgodan momak. Prijalo mi je njegovo interesovanje i jedva sam čekala da me pita da se nađemo. Nisam pretpostavljala da ću posle viđanja s njim proći kroz pakao”, rekla je Medison.

Našli su se u nekom kafiću u centru, posle čega su šetali po gradu.

“Čak smo ušli u knjižaru i kupio mi je jednu knjigu. Ma, oduševio me je u svakom pogledu koliko mi je pažnje poklanjao. Bila sam na korak da se odmah zaljubim u njega. Pred kraj viđanja me je onako usput pitao koliko sam imala ozbiljnih veza pre. Naivno sam odgovorila da sam samo jednom bila u dužoj vezi. Na rastanku mi se smučio – umesto da me poljubi ili ne znam šta već, da me otkači, on me je pitao ovako: ‘OK, hoćemo kod mene ili kod tebe na je….e do jutra? Odbijanje ne prihvatam. Nisam ti ja za neka vodanja po gradu”, prenela je Medison reči momka sa sastanka.

Medison je upozorila druge devojke da se čuvaju ovakvih situacija, Foto: TikTok/madi_bby.95

Kaže da se ukočila i pitala ga da li se šali.

“Video je da sam se šokirala i nije spustio loptu na zemlju već mi je rekao da sam idiot što se uopšte premišljam. Da to tako u životu ne ide. Sve se vrti oko seksa i treba odmah krenuti s tim. Zamolila sam ga da me ostavi na miru i otišla sam kući. Od te večeri krenuo je da me urniše. Slao mi je odvratne poruke, ostavljao na društvenim mrežama komentare da sam ku…a, a počeo je i da me prati. Morala sam da ga prijavim policiji jer ko zna dokle bi otišao”, rekla je Medison.

Uspela je da izdejstvuje zabranu prilaska njoj, ali Medison se sada plaši da će Džoš tako u budućnosti i sa ostalim naivnim devojkama poput nje.

“Deluje mi kao prikriveni seksualni predator. Ko zna šta je radio i prošlosti i šta radi danas. Čuvajte ga se”, poslala je poruku sugrađankama ova devojka.

Sećate se devojke koja je našla tajni SIMBOL u dvorištu? Otkrila je ŠTA znači i upravo je izbegla smrt



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar