Aleks se gušila u suzama kada su ukućani saznali za MALTRETIRANJE njene majke: Strepi samo za jedno!

Pušteni klipovi potresnih ispovesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ zadrugaofficial

Teške priče iz detinjstva Aleksandre Nikolić i Mine Vrbaški pre par dana dospele su u javnost, a njihove ispovesti danas su puštene i ostailm zadrugarima u okviru emisije Gledanje snimaka.

Aleksandra je počela da plače kada je čula sebe kako izgovara da je gledala oca koji joj siluje majku, udara je i lomi joj vilicu. Ona je jedva uspela da progovori i odgovori voditelju na pitanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mi smo se letos pomirili, ostali smo u dobrim odnosima, ali posle ovoga ne znam. Uvek je želeo da završim fakultet, zamišljao je drugačiju mene i nije mogao da me prihvati”, rekla je Aleksandra kroz suze o ocu, zabrinuta kako će on reagovati kada ovo sve vidi na televiziji.

“Uopšte više ne žalim što nisam imala nekog pored sebe, meni su moji sve i oni će uvek biti tu za mene, najviše ih volim. Ja sam od strane majke izabrana da ostanem u toj kući”, komentarisala je Mina.

Majka Aleksandre Nikolić otkrila sve o SILOVANJU koje je pretrpela: On stalno zove i preti!

“One moraju da znaju da to nije Aleksandrina ili Minina greška, nego njihovih roditelja. Meni je ovo strašno – rekao je Janjuš.
Ovo je razlog što nikada nisam vređao Minu i Aleksandrino ponašanje. Otac koji je narkoman i maltretira majku, očekuje od ćerke da bude uzoran građanin”, komentarisao je Vladimir.

“Nisam znao ovo, ja sam iz porodice gde otac nikada nije digao ruku na moju majku, žao mi je i zbog Mine i nje – rekao je Car.
Evo, Majo, tvoj Taki je tebe mazio, a zamisli da je on tebi radio ono što je otac njima. Vidim sada grižu savesti kod nje”, shvatio je Vladimir, dok je ona plakala.

Jezive ispovesti Aleks Nikolić i Mine Vrbaški: Otac je SILOVAO i TUKAO majku ispred mene… (VIDEO)

“Aleksandrin slučaj je jedan od najgorih koji se može dogoditi jednom detetu. Dok je živa, te scene će joj ostati u glavi. Majke nisu dovoljno stručne da pomognu svojoj deci, one dodatno ispuste decu, zbog borbe za egzistenciju”, analizirao je Đedović.

“Ja sam znao neke priče iz Aleksandrinog života, zato sam uvek stajao na njenu stranu. Ja sam na sebe ponosan kada čujem ovakve životne priče”, pričao je Mića sa knedlom u grlu.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećim video prilozima.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar