Podneo bih ostavku i da smo izborili EURO: I Muslina su oterali kada se plasirao na Mundijal!

Zanimljiva izjava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fss.rs

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, dao je intervju za Sport klub, što je njegovo prvo oglašavanje nakon što je napustio klubu preprezentacije Srbije.

Tumbaković je istakao da sigurno ne bi ostao selektor Srbije, čak i da je izborio plasman na EURO.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“I da smo prošli, ja verovatno ne bih bio selektor. Sigurno ne bih vodio reprezentaciju ni u martovskim mečevima. Od novembra do marta ima dovoljno vremena da neko ko se bavi ogranizacijom nađe novog selektora.”

Na pitanje novinara da to nije logično, Tumbaković se dotakao situacije sa Slavoljubom Muslinom, koga je FSS smenio, iako je izborio plasman na Mundijal u Rusiji.

“Jedan od mojih prethodnika je isto tako izborio plasman na Svetsko prvenstvo pa je smenjen. Nije ni to logično! Ali ovo je moj stav. Čovek svakodnevno donosi nekakve odluke. Kad ustanete ujutru, kažete sebi: Gde ću danas da idem, da li u kafić, ili na posao, itd. Tako je i ovo bila jedna od mojih životnih odluka. Jednostavno sam procenio da satisfakcija za moj dugogodišnji rad je da postanem selektor reprezentacije svoje države.”

Najnovija vest: Igrači iz EU više neće biti stranci u Superligi – velika promena u srpskom fudbalu!Izvor: Objektiv.rs, Sportklub.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar