Futa otkrio sve o suđenju sa Lukasom: Mi smo sa njim ZAVRŠILI, DUŽAN je i Bogu i narodu!

Bračni par Tucaković - Radulović dobio je već dve presude u svoju korist u sporu sa folkerom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Folker Aca Lukas je u jednom od skorašnjih intervjua izjavio da će se sa bračnim parom Radulović – Tucaković videti na sudu.

Naime, reč je o sporu o određenim dugovanjima, a mi smo ovim povodom stupili u kontakt sa našim poznatim kompozitorom Aleksandrom Radulovićem Futom, koji nam je podobnije objasnio o čemu je reč.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: E-Stock

“Nisam čuo za tu tužbu, a iskreno, ne znam na osnovu čega bi to moglo da bude. Što se mene tiče, neka tuži i mene i Marinu, pa ćemo da vidimo kako će i to da se završi. Mi smo sa njim završili još odavno. Na sudu smo već dobili dve presude u našu korist, i to na konto njegovog dugovanja. Duguje nam nešto manje od 300.000 evra, od kojih nam nije isplatio ni dinar, ali to je sada stvar izvršitelja i mi se time ne bavimo. Mogu samo da vam kažem da ni ja ni Marina nismo imali problem s bilo kojim pevačem osim sa Lukasom. Čovek je dužan i Bogu i narodu. Njegov spisak dužnika je ogroman. Ne znam zašto u celoj ovoj priči pokušava od sebe da napravi žrtvu. Znam da su on i njegov menadžer Saša Mirković tužili i „Grand”, i to za neke silne iznose, a pravo da vam kažem ne znam na konto čega su to uradili. Činjenica je da sam ja njemu pomogao u više navrata, a sad mi se to sve vraća duplo više, samo u negativnom kontekstu.”

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Lukas je, podsećamo, nedavno za Skandal izjavio da sukob između njega sa jedne, i Marine i Fute sa druge strane, nije završen.

Futa za Objektiv iskreno o Marininom stanju: Ona će POBEDITI KANCER!

“Naravno da nisam s njima završio, a nisu ni oni sa mnom. Ide i moja kontratužba prema njima, pa ćemo da vidimo kom opanci kom obojci”, rekao je poznati folker tada.

Ekipa Objektiva

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 27. JANUAR

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar