Futa za Objektiv iskreno o Marininom stanju: Ona će POBEDITI KANCER!

Kompozitor otkrio sve o stanju naše poznate autorke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Najpoznatiji i najuspešniji tekstopisac na ovim prostorima Marina Tucaković već dugo bije bitku sa opakom bolešću, a njeno zdravstveno stanje ponovo je došlo u žižu interesovanja kada je njen sin Laća na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je poznata umetnica vidno iscrpljena. Ipak, kako za list Objektiv otkriva njen suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa, Marina je veliki borac i svi su uvereni da će na kraju dobiti bitku sa kancerom.

“Marina je otišla s mojom majkom i Laćom na Zlatibor da se malo nadiše svežeg vazduha. Ona je sad završila šesti krug hemioterapija, sedmu ima sad krajem januara, a onda ima i osmu, tako da će sve to da se završi, nadam se, krajem februara. Tek onda bi trebalo da se pokaže neki napredak. Mi smo svi uz nju, podržavamo je i verujemo da će na kraju biti dobro.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Instagram

FINANSIJE SU STABILNE

Pošto su Marinine terapije i lekovi poprilično skupi, upitali smo Radulovića kako njegova porodica izlazi na kraj sa finansijskom krizom nastalom usled pandemije koronavirusa.

“Naši glavni prihodi su upravo od autorskih prava, ne samo iz Srbije nego i iz inostranstva. U tom finansijskom smislu nemamo teškoća jer mi nismo pevači, tako da naši prihodi ne zavise od nekog fizičkog pojavljivanja na osnovu kog bi nešto naplatili. Naš minuli rad je ogroman, jeste da je sada sve to umanjeno zbog korone, ali mi se zasad ne žalimo i uspevamo da pokrijemo sve troškove Marininog lečenja.”

U razgovoru sa slavnim kompozitorom imali smo priliku da se osvrnemo i na žestoke prozivke koje je njihov sin i tekstopisac Milan Laća Radulović uputio na račun folk dive Svetlane Cece Ražnatović:

“Ja zaista ne znam o čemu se radi jer nemam ni Instagram ni Fejsbuk. Morao bih da pitam i jednu i drugu stranu kako bih mogao da vam odgovorim. I moj i Marinin odnos sa Cecom je onakav kakav je uvek i bio, odličan.”

Laća je odnedavno počeo da se bavi istim poslom kao i njegova majka Marina, pa smo upitali njegovog oca da li bi mogao da uporedi kvalitet pesama koje su nastale iz „pera” njegove supruge i sina.

“To ne može da se uporedi. Marina radi svoj posao 40 godina, a Laća je tek počeo i još uvek je svež u svemu tome. Nesporno da je povukao talenat na Marinu i nadam se da će da nastavi tim stopama u budućnosti”,  kaže Radulović za Objektiv.

Ekipa Objektiva

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 27. JANUAR

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar