Pronađena predviđanja od pre 100 godina za 2021. godinu: 2 najvažnija su POGOĐENA i tiču se i korone

Neverovatno je kako je čovek mogao ovako nešto da u 1921. godini pretpostavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/angela_yuricho_smith

Prvi svetski rat i španska groznica naterali su u periodu oko 1920. godine ceo svet da se ozbiljno zapita u kom smeru ide planeta i šta će biti sa čovečanstvom.

Mnogi naučnici i proroci su se oglašavali tada govoreći da nas tek čeka pakao i bili su u pravu, ako uzmemo “samo” Drugi svetski rat recimo.

Nekoliko novina iz Pensilvanije i Bostona objavile su 1. januara 1921. godine šta bi čovek mogao da doživi za tačno 100 godina odnosno – danas. Predviđanja koja nisu uključivala izjave vidovitih osoba već samo pretpostavke iz iskustva i naučnih dostignuća objavljena su i negde sačuvana, pa su ovog januara ponovo ugledala svetlost dana.

Zaprepašćujuće deluje podatak da su se od 5 najvažnijih pretpostavki oko života u 2021. godini 2 predviđanja i ostvarila!

Evo šta su konkretno objavile Večernje vesti iz Herizburga u Pensilvaniji, tada najčitaniji dnevni list u toj državi:

Stiže pakao: Otkriveno Nostradamusovo proročanstvo koje najavljuje UDAR asteroida i pojavu nečeg UŽASNOG

1. Bićemo gospodari temperature

“Kada se grejanje vrši električnim putem, a ja želim 21 stepen u svom domu, postaviću termostat na 70 i temperatura neće porasti iznad te tačke. Ova temperatura će se ravnomerno održavati bez obzira na vremenske prilike napolju. Ovo će važiti i za tople dane kada temperatura napolju može biti 32 ili 37 stepeni. Isti električni uređaji će hladiti vazduh. I šta više, održavaće vlažnost vazduha”, pogodio je Čarls Štajmec, inženjer elektrotehnike pojavu klima-uređaja.

2. Kuća će biti centar zabave

“Neće biti potrebno ići u neku zagušenu, slabo provetrenu salu na muzički koncert. Jednostavno gurnemo utikač u utičnicu, kao što je slučaj sa usisivačem ili stonom lampom, i koncert možemo dovesti u svoje domove. Gledaćemo sve u kući i slušaćemo sve što poželimo. Nećemo izlaziti iz kuća i kad je napolju opasno, svu tehniku imaćemo unutra”, rekao je Štajnmec i najavio na primer, karantin-zabavu iz 2020. godine.

Još 1921. moglo se naslutiti šta bismo mogli da radimo u 2021. godini, Foto: Pixabay/JESHOOTS-com

3. Električna energija pokretaće naše točkove

“Najvažnija svrha podruma danas je zadovoljavajuće mesto za smeštaj peći, snabdevanja ugljem i pepela. Kod kućne električne opreme ove dve namene, kao i mnoge druge od manjeg značaja, eliminišu se. Pa kakvu prenamjenu možemo dati ovom prostoru?

Sa budućim električnim poboljšanjima doći će do promene u našem transportnom sistemu. Biće više električnih automobila i razvijaće se električni bicikli i tricikli. Zbog svoje jednostavnosti i niske cene biće dostupni gotovo svima. Naši podrumi će biti mesto za njihovo čuvanje”.

Asteroid ide ka Zemlji! Objavljeno KOG DANA možemo da očekujemo udar

4. Knjige ćemo stalno čitati, naročito kad smo bolesni

“Do 2021. fonografski princip mogao bi da postane praktično nepogrešiv i najbolje knjige biće reprodukovane u pločama za upotrebu u mnogim različitim stilovima govornih mašina. Tačni tonovi govornika u izgovaranju reči dramaturga, pesnika, učitelja, filozofa i romanopisca biće puštani u biblioteci ili salonu svake kuće.

Čitaćemo knjige i kad smo bolesni i kad ne smemo napolje da izađemo ako se ponovi rat”, najavio je Štajnmec Drugi svetski rat ali i koronavirus iz 2020. godine.

5. Što brže i što svetlije!

“Pokretni trotoari i liftovi mogu se naći u gusto naseljenim gradovima, a cevi mogu da povezuju gradove i da muškarci putuju u njima brzinom koja zaslepljuje čula.

Fotografija u boji biće činjenica i ogromna poboljšanja biće napravljena u filmskim slikama. Plima i oseka mogu da se koriste za napajanje, kao i sunčevi zraci za toplotu i energiju”, rekao je Štajnmec.

“Korona će biti svuda oko nas”: Da li je Baba Vanga predvidela pandemiju virusa za 2020?



Izvor: Objektiv.rs, bizlife

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar