Ko je objavio fotografiju i da li su roditelji ludi? Aleksićev advokat izjavom ŠOKIRAO SRBIJU!

Vidno revoltiran

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Advokat Zoran Jakovljević koji zastupa Miroslava Aleksića vidno revoltiran zbog činjenice da je Milena Radulović optužila njegovog klijenta za silovanje i da je to glavna tema u medijima, za “Alo!” kaže da će izbegavati kontakt sa novinarima jer su oni krivi za sve!

“Vi se iščuđavate kako škola radi, kako i dalje postoji, provocirate da se zatvori. U svakom smislu želite da uništite nekoga za koga još uvek nije utvrđeno da li je kriv ili nije. Mikina supruga i dalje vodi tu školu, jer tamo neki roditelji koji su, po vašim kriterijumima očigledno ludi, vode i dalje decu”, kaže Aleksićev advokat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje da li je on pustio u medije fotografiju na kojoj nasmejana Milena Radulović pozira pored Mike Aleksića, kako bi time nešto dokazao, kaže:

“Što se tiče fotografije na kojoj se vidi Milena Radulović pored Mike Aleksića nebitno je kako se ona zatekla u medijima i da li je ona ključni dokaz. Ne želim da otvaram svoje karte. Kada promenite način izveštavanja, kada promenite stav, onda možemo da pričamo. Tu fotografiju su pojedini imali i ranije, pa nisu hteli da je objave”, rekao je, između ostalog Jakovljević, nezadovoljan tretmanom njegovog klijenta u medijima.

Milivoje platio 5.000 evra da ubiju Zoricu: Šapčanka ispričala UŽASNU životnu priču o suprugu monstrumu



Izvor: Alo

Komentari (3)

  1. Znaci ako te neko optuzi odmah si i kriv ,a sta ako su lagale bilo je i laznih optuzbi za silovanja neka sud donese presudu pa onda mozemo nekoga da osudjujemo

    Odgovori
  2. Mi svi znamo da je gospodin otvorio privatnu skolu glume ponajvise da bi kroz taj biznis nabavljao seksualne usluge od djece koja zele da ostvare karieru. Pa o tome i vrapci pjevaju. Stoga ako zelis glumacku karieru skoro da moras da se pomiris sa tim. On ce naravno biti osudjen i treba da bude i to zestoko, ali djevojke bi morale da znaju da ih slicno ceka i na drugim na slicnim mjestima gdje je vlasnik muskarac koji nije vise u stanju da sebi pribavi seks na drugaciji nacin.

    Odgovori

Ostavite komentar