DETALJI NARUČENOG UBISTVA

Detalji JEZIVOG UBISTVA kod Šapca: Milivoje platio više hiljada evra za likvidaciju svoje mlađe žene?

Milivoje M. je osumnjičen za podstrekivanje na ubistvo i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Milivoje M. (63), iz jednog sela u okolini Šapca uhapšen je danas zbog sumnje da je prošlog meseca angažovao čoveka iz ovog grada da likvidira njegovu bivšu suprugu Zoricu J. (41).

Policija u Šapcu je saopštila da je on za ubistvo 22 godina mlađe bivše supruge bio spreman da plati 5.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milivoje M. je osumnjičen za podstrekivanje na ubistvo i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati. U tom vremenu će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu Milan Milutinović je potvrdio da nije uhapšen muškarac koji je, navodno, unajmljen da ubije Zoricu J. i koji je, kako su pojedini mediji preneli, od njenog bivšeg muža unapred primio deo ugovorenog novca.

Drama u Šapcu: Unajmio UBICU da mu likvidira 22 godine mlađu ženu 

Kako se saznaje, na prikupljanju operativnih podataka o navodno poručenom ubistvu Zorice J. (41) Više javno tužilaštvo i policija u Šapcu su duže vreme radili. Još se ne zna ko je i kada policijskim inspektorima i tužiocu prijavio da bivši muž planira likvidaciju bivše supruge.

“Predmet je u fazi pretkrivičnog postupka. Osim osumnjičenog u nastavku istrage biće saslušano više svedoka”, kratko je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar