Poznata glumica Eva Ras BRANI Miku Aleksića: “Linč mora odmah da prestane!”

Zvanična odluka suda još uvek ne postoji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Slučaj koji je trenutno u žiži interesovanja odnosi se na glumicu Milenu Radulović, koja je svog bivšeg profesora Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, a cela Srbija budno prati ovaj slučaj.

Mika Aleksić snimao silovanja: Inspektori zgroženi šta su devojke ispričale u svedočenju

I dok su mnoge kolege glumci i javne ličnosti poslale poruke podrške Mileni Radulović, postoje i oni koji su stali u odbranu Aleksiću jer smatraju da je čitava situacija izmakla kontroli i da je sve počelo da liči na jednu vrstu javnog linča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Među prvima je glumica Milena Pavlović Čučilović koja je juče u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović istakla da čitava ova situacija mora da prestane, bar kada je reč o polemisanju u javnosi i da se sve prepusti nadležnosti suda.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Milena nije jedina među koleginicama koja zastupa ovaj stav, jer je isto to rekla i Eva Ras.

Neću da komentarišem ništa ovako, sve što mogu da kažem je da ovakva vrsta javnog linča i svrstavanja samo na jednu stranu, a da još uvek ne postoji zvanična odluka suda, mora da prestane – rekla je Eva, a ona kaže nije imala takva iskustva u svojoj karijeri.

Ja nisam doživela ništa slično, bila sam oštra kada su te stvari u pitanju – rekla je Eva.



Izvor: Srbija Danas

Komentari (1)

  1. Za razliku od one senzacionalističke šljuke Vedrane Rudan, Eva Ras je oduvek pokazivala velik stepen odgovornosti za javnu reč...i strpljenje da se do istine stiže razdvajanjem informacija i dezinformacija. To je trnovit posao za inteligentne i pronicljive ljude istinoljubivog karaktera, a ne za vešte jezičare željne samopromocije kojima je do istine oduvek bilo kao i do lanjskog snega. Istina, to je ono kako se dogodilo (za sve koji su zaboravili šta je) i rekonstrukcija događaja nije za plitkoumne i nestrpljive i neretko je ta rekonstrukcija nemoguća. Pa i priznanje, da nešto više nije moguće rekonstruisati, je istina...

    Odgovori

Ostavite komentar