Stvarno nije vreme za umiranje: Ponovo odložena premijera “Bonda”, odlučuje se o sudbini drugih filmova

Danijel Krejg nikako ne može da se oprosti od čuvenog lika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Leo Hudson, FIle

Premijera novogo filma o Džejmsu Bondu odložena je po treći put zbog pandemije koronavirusa, za oktobar 2021. Veruje se da će slična sudbina zadesiti i druge filmove, ali se o njihovoj subini tek odlučuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izlazak novog nastavka popularnog serijala o Bondu pod nazivom “Nije vreme za umiranje” već je dva puta pomeran, a sada će premijerno biti prikazan 8. oktobra.

Džejms Bond je najpoznatiji tajni agent, ali da li znate ko je bio Popov, Duško Popov? (VIDEO)

Očekivalo se da će film, u kojem Danijel Krejg glumi agenta 007, a njegovog protivnika Remi Malek, u bioskopima naći 2. aprila 2021, godinu dana kasnije nego što je prvobitno planirano. Kašnjenje će biti dodatni udarac za bioskope.

Prethodni Bondov film, “Spektra” iz 2015. godine, zaradio je gotovo 900 miliona dolara na svetskim blagajnama, a studio ne želi da rizikuje zaradu ranijim izlaskom filma. Kroz medije kruže glasine da će biti odložena i premijera filmova “Dina” i “Paklene ulice”.

Trenutno se razmatra o mogućnosti da se premijera Marvelovog filma “Crna udovica”, koji je jedan od najviše iščekivanih filmova, ponovo pomeri. Izgleda da će film u kome Skarlet Johanson igra glavnu ulogu ipak u bioskope stići na jesen. Ovo znači da će sve druge Marvelove premijere (ove godine bi trebalo da ih bude 4) biti pomerene. Prema prognozi stručnjaka neće biti značajnih premijera sve do septembra.

Ko treba da dobije ulogu Džejmsa Bonda? Evo šta kaže veštačka inteligencija



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar