Klaris i doktor Lektor ponovo na okupu: Hopkins i Džodi Foster obradovali fanove kultnog filma (VIDEO)

Tajne sa snimanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Variety

Entoni Hopkins i Džodi Foster su obradovali fanove kultnog filma “Kad jaganjci utihnu” kada su intervjuisali jedno drugo. Glumci su sada, 30 godina nakon premijere, razgovarali o čuvenom filmu, ali i svojim novim projektima u okviru emisije “Glumci o glumcima”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim snimkom su bacili u vodu sve spekulacije o tome kako su njih dvoje još od snimanja filma u svađi.

Genijalni Entoni Hopkins: Evo kako je iskazao svoju ljubav prema seriji “Breaking Bad”

Hopkins je priču o dobijanju uloge započeo anegdotom o tome da je na početku mislio da je “Kad jaganjci utihnu” dečija priča. Objasnio je da ga je menadžer savetovao da pročita scenario čim ga je dobio.

“Bio je u pravu. Nakon jedno 10 stranica sam ga pozvao i pitao da li je reč o legitimnoj ponudi. Bila je to najbolja uloga koju sam ikad pročitao”, rekao je Hopkins i dodao:

Mads Mikelsen i Tomas Vinterberg za Objektiv: Evo zašto je film “Još jedna tura” očarao svet (FOTO+VIDEO)

“Bilo je divno raditi na ovom filmu. Nisam mogao da verujem da imam toliko sreće. Mada, moram ti priznati plašio sa se sa tobom (rekao je Fosterovoj) da razgovaram. Imao sam tremu, tada si upravo bila dobila Oskara (Za film “Optužena”).

Džodi je rekla da misli da bi sada snimanje ovog filma izgledalo sasvim drugačije, da se ona pita.

“Sećam se da se nismo upoznali pre prve probe. Samo sme jednom mahali jedno drugom iz daljine, što i nije neko upoznavanje. Iskreno, kada su se pretvorio u Hanibala ledila mi se krv u žilama. Imam osećaj da smo se oboje plašili da razgovaramo jedno sa drugim. Bilo je to veoma sablasan filmski set”, rekla je Fosterova.

Kako je poznata rečenica iz filma – “Dobro jutro, Klaris”, Hopkins je iskoristio priliku i na kraju razgovora pozdravio Fosterovu sa rečenicom – “Doviđenja, Klaris”.

Ceo razgovor možete da pogledate ovde:

Kroz Objektiv: Predstavljamo vam rane favorite za Oskara (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar