Genijalni Entoni Hopkins: Evo kako je iskazao svoju ljubav prema seriji “Breaking Bad”

Pismo koje je zapalilo internet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Nerdwriter1

Iako je njeno emitovanje završeno pre 8 godina, serija “Breaking Bad jednako je popularna kao i tada, a gledaoci joj se rado vraćaju. U međuvremenu smo dobili i njenu spin-off seriju “Better Call Saul”, koja se i dalje emituje, kao i film “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliki je uticaj “Čista hemija” imala govori i pismo, u vidu i-mejla, velikog Entonija Hopkinsa, koje je uputio Brajanu Kranstonu, kog smo u seriji gledali kao Voltera Vajta.

Kakva imitacija Stalonea i Švarcenegera: Entoni Hopkins (82) zaplesao i posramio mlađe kolege (VIDEO)

Naime, Hopkins je 2013. godine za dve sedmice odgledao svih pet sezona serije, pa je imao potrebu da se obrati Kranstonu, rekavši mu da je njegovo tumačenje Voltera Vajta “najbolja gluma koju je ikad video”.

“Želeo sam da Vam napišem ovaj i-mejl, pa vas kontaktiram preko Džeremija Barbera, jer nas obojicu predstavlja UTA. Sjajna agencija. Upravo sam završio maraton gledanja serije “Breaking Bad” – od prve epizode prve sezone do poslednjih osam epizoda pete sezone. Dve sedmice zaraznog gledanja. Nikad nisam gledao nešto nalik. Briljantno! Vaše tumačenje Voltera Vajta je najbolja gluma koju sam ikad video. Znam da ima mnogo smoga i bolesnog s**nja u ovom poslu, pa sam izgubio veru u bilo šta, zapravo. Ali vaš rad je spektakularan – apsolutno zadivljujuć. Ono što je izvanredno je čista moć svih u celoj produkciji. Koliko beše? Pet ili šest godina pravljenja? Kako su producenti (i Vi kao jedan od njih), scenaristi, reditelji, svako odeljenje, uspelo da održi disciplinu i kontrolu od početka do kraja je sjajno”, napisao je Hopkins u pismu i dodao:

“Otac” u trci za Oskara? Rasplakaće vas trejler novog filma Entonija Hopkinsa (VIDEO)

“Ono što je počelo kao crna komedija, pretvorilo se u lavirint krvi, propasti i pakla. Kao velika šekspirovska ili grčka tragedija. Ako dobijete šansu – da li biste poslali moju poruku divljenja svima – Ani Gan, Dinu Norisu, Aronu Polu, Betsi Brent, R. Dž. Majtu, Bobu Odenkirku, Džonatanu Benksu, Stivenu Majklu Kezadi – svima – svi su održali master kurseve performansa. Lista je beskonačna. Hvala vam. Takav vid umetnosti je redak, a kad se nekad dogodi, kao u ovom epskom poduhvatu, vraća samopouzdanje. Vi i cela glumačka postava ste najbolji glumci koje sam ikad video. To možda zvuči otrcano, ali nije. Skoro je ponoć ovde u Malibuu, a osetio sam se obaveznim da napišem ovaj i-mejl. Čestitke i moje najdublje poštovanje. Zaista ste veliki, veliki glumac. Sve najlepše, Toni Hopkins.”

Kasnije je gluamc izjavio da nije zadovoljan činjenicom što je pismo objavljeno na društvenim mrežama. Naglasio je da je napisao lično pismo za Brajana Krenstona i da nije želeo da postane javno. Rekao je da će od sada držati usta zatvorena i da neće pisati ljudima.

Entoni Hopkins je već 170 dana u strogom karantinu: Obećava da nije poludeo, ali slike govore suprotno

“Bio sam zadivljen kad sam dobio pismo. Opčinjen što mi ga je ser Entoni Hopkins lično uputio. Bio sam počastvovan. Prosledio sam ga svojim kolegama. Nisam očekivao da će ga neko objaviti”, istakao je Kranston.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar