Taki prokomentarisao njen raskid sa Čorbom: Ne sviđa mi se to što radi, ali ona je PLAĆENA da pravi HAOS

U svemu je podržava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot TV Pink

Maja Marinković, nakon burne veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, uplovila je u romansu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Međutim, to je potrajalo svega nekoliko dana, a oni su juče na svoju vezu stavili tačku.

Majinom ocu Radomiru, Takiju, ne sviđa se njeno ponašanje, međutim, kako kaže, njegova ćerka je plaćena da pravi haos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Instagram

“Znate kako, ona je moje jedino dete i moram da kažem da nisam srećan zbog svega što je urdila, ali to je rijaliti i ona je plaćena da napravi haos! Ja sam uz nju, jer kao što sam rekao ona je moje dete i ja je u svemu podržavam, a njega ne bih komentarisao! On je njen izbor, i vidim da ima neke emocije, ali on ako nije mogao da se bori s tim, nije ni trebao da ulazi u neki odnos”, poručio je Majin tata Taki.

Budući da se nije pojavio u studiu Televizije Pink, mnogi su posumnjali da je smrtno ljut na ćerku, međutim, on ima, kako tvrdi, druge razloge za to.

Maja Marinković sa zadrugarima otvoreno pričala o svom ocu: Zbog mene se nikada NIJE OŽENIO (VIDEO)

“Ne, ja volim vašu kuću i moje dete je kod vas tri godine, ali sam imao temperaturu i nisam želeo da rizikujem i dolazim. Mnogo ljudi rade na vašem projektu, i ne bi bilo fer da ja dođem i rizikujem nečije zdravlje”, kaže Taki za Pink.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar