OSTALA U ŠOKU

Zorannah doživela DRAMU na aerodromu: Nisu joj dali da putuje jer je za njom raspisana POTERNICA

Morala je da se vrati i odloži put u Majami

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/zorannah

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah obratila se svojim pratiocima na Instagramu i sa njim podelila dramu koja ju je snašla.

Zorannah pokazala NOVE GRUDI, fanovi zgroženi, a ona se pravda: Morala sam da ugradim ovolike silikone

Naime, ona je vraćena sa aerodroma i nije mogla sa drugaricama da ode u Majami jer je za njom raspisana poternica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Umesto da sam u avionu, evo me u kolima vraćam se iz Šida. Skinuli su me sa leta, jer bože moj, postoji potrenica za mnom… Stave oni mene u prostoriju, nakon dva i po sata došao je policajac iz Surčina… Otvorili su mi tri kofera, izvadili svaku stvar, pretresli svaki džep”, pričala je Zorana.

Foto: Instagram/Printscreen/zorannah

“Da bi došao policajac i dao mi poziv za sud koji se nalazi u Šidu… Nisam spavala celu noć, dođem u Šid i ispostavi se da je moj prekršaj zbog kojeg su oni meni stavili poternicu kao kriminalcu, jeste brzina umesto 130, bila 148 kilometara na sat”, pričala je dalje vidno uznemirena blogerka.

Zorannah u VEZI sa REPREZENTATIVCEM! Modna blogerka smuvala makedonskog fudbalera

“I tako sam ja izgubila tri dana, dva dana u Majamiju i idem kasnijim letom, pada mi glava, ali ništa. Idi Zorana kući i spavaj, pa onda drugim letom za Majami”, ispričala je ona i na kraju dodala da zbog ovakvih stvari ne voli Srbiju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ako ti se ne svidja Srbija putuj i ne vracaj se vise,samo zaboravljas da u toj Srbiji zaradjujes ,da neko tu cita tvoje blogove koji su blago receno uzas.SRECAN PUT I NR VRACAJ SE

    Odgovori

Ostavite komentar