SNAŽNE REČI

Dragan Bjelogrlić se OBRATIO žrtvama Mike Aleksića: DIVIM im se i klanjam dok mi se srce grči…

"Zahvaljujem im se do neba..."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Časlav Vukojičić

Glumac Dragan Bjelogrlić izneo je svoje mišljenje o slučaju uglednog učitelja Mike Aleksića koji je uhapšen zbog optužbi za silovanje i zlostavljanje svojih učenica, od kojih su neke bile maloletne.

Gorica Popović za Objektiv o užasima Mike Aleksića: To je MONSTRUM koji je PROMAKAO oku zakona i pravde

Bjelogrlić je u autorskom tekstu za Nedeljnik pružio podršku Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, ali i drugim devojkama koje su anonimno prijavile zlostavljanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Devojke, do juče devojčice, žrtve monstruoznog zločina su progovorile. Nisu samo izašle hrabro u javnost sa svojim bolom i dubokim ožiljcima, nego su se organizovale i odlučile da zločinca pošalju u zatvor”, počeo je on u svom tekstu za pomenuti medij.

Ćerka Radmile Živković priznala kroz šta je prolazila u Mikinoj školi: VREĐAO me zbog FIZIČKOG izgleda…

“Divim im se i klanjam dok mi se srce grči zbog njihovog ogromnog bola. Zahvaljujem im se do neba, što za razliku od prethodnih generacija, koje ne osuđujem, nisu htele da kroz život koračaju pognute glave, mireći se sa činjenicom da žive u društvu koje je naviklo na nepravdu gomilanu decenijama.Nisu pristale na ćutnju i ravnodušnost koja bi u godinama koje slede polako metastazirala u gubljenje vere u čoveka, pravdu, čast, u smisao postojanja”, nastavio je Bjelogrlić.

Voditeljka optužila još jednog poznatog čoveka, pa ide u POLICIJU: Srušiću sve KOCKICE našeg detinjstva

“U ime generacije koja nije našla snage da se odupre cunamiju istorijskih potresa, u ime generacije koja je zbunjena i jadna dozvolila izgradnju poremećenog sistema vrednosti u kome će zločinci, ubice, secikece i moralne nakaze biti ljudi od ugleda, izvinjavam im se i klanjam, ne tražeći da nam oproste. Nismo zaslužili njihovo razumevanje”, istakao je glumac u Nedeljniku.

“Veliko hvala što su nas, bar ne trenutak, probudile iz duboke uspavanosti i ravnodušnosti, koju smo prihvatili kao filosofiju života”, zaključio je Dragan Bjelogrlić u svom autorskom tekstu za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Nedeljnik

Komentari (6)

  1. Ова 2 коментара мора да су од стране унучића посланика атлагића...

    Odgovori
  2. С ким се госпођица сад секса и због чега? Због посла можда јер јој то рентабилно? Сутра ће се сексати због неке улоге. После свега коме ће се поново жалити? Глумац ако нема талента је неморална категорија!

    Odgovori

Ostavite komentar