“Oprema koju ste poslali je znak prijateljstva”: Vučić se zahvalio kralju Bahreina na pomoći

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji - naveo je Vučić između ostalog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/bs

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je kralju Bahreina Nj.V. Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi pismo zahvalnosti na pomoći koju je ta zemlja uputila Srbiji.

Šta se krije iza PROVOKACIJE Haradinaja o Velikoj Albaniji: Igra se vatrom da bi ostvario drugi cilj!? – Objektiv

U pismu se između ostalog, kaže:

– Vaše Visočanstvo,

Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji. Medicinska oprema koju ste nam poslali predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koje moja zemlja i njeni građani izuzetno cene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prošlu godinu obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom KOVID-19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti. Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane – navodi se u pismu predsednika Vučića.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar