DEVETA DECENIJA

Lepa Lukić otkrila koja je ZABUNA oko datuma njenog rođenja i dodala: Da mi je da se vratim u SIROTINJU

Kaže da samo jednu želju nije ostvarila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Pevačica Lepa Lukić nedavno je proslavila 81. rođendan, a sada je u emisiji Premijera – Vikend specijal otkrila i koja joj je neostvarena želja.

Lepa Lukić danas puni 81 godinu! Da li ste znali njeno PRAVO IME?

“Ne slavim ja nikad, malo obeležim, napravim ručak, a slave deca. Moja želja je da budem zdrava i živa, a moje želje su se sve ispunile, sem jedne to znaju i vrapci na grani. Šta je tu je, to je Bog odredio, tako sam emotivna, maci dajem sve, a da je dete, ja bih ga razmazila, možda bi bio gilipter neki, možda me Bog i spasio. To mi jedina želja neispunjena. Najbolju karijeru sam napravila”, rekla je pevačica iskreno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lepa Lukić otkrila zbog čega NIJE MOGLA da ima decu, pa isprozivala mlađe koleginice: One su nesrećne!

Lukićeva je rekla i da se njen pravi datum rođenja razlikuje od onog u ličnoj karti.

“Datum je 16. na ličnoj karti, a ja sam rođena 13, a prijavljena kasnije. Majka mi je rekla da me je rodila 13. u pet do 12, tako je bilo po selima. Ne slavim uopšte ni 13. ni 16. To je moja majka rekla kad sam joj čestitala 92. rođenan: ‘J**ao te moj rođendan u 93’. Godine su me naučile svašta, nema mesta gde ja nisam gostovala, život me je naučio da poštujem ljude, nisam od onih ja pa ja, virila sam iza zavese i učila, i dan danas volim da naučim”, istakla je ona u emisiji.

Lepa Lukić ronila SUZE na grobu Bore Drljače: TEŠKO mi je što nisam došla na sahranu

Potom se prisetila i detinjstva.

“Ja sam iz sirotinjske kuće, ali majka je iz bogate kuće, oni su nam pomagali. Rođena sam u Miločeru kod Kraljeva, bila je sirotinja, da mi je da se vratim u tu sirotinju, tad mi je bilo najlepše, parče sira i proja od tri dana, tvrda da ubiješ konja, bilo je slađe od meda. Nedostaje mi detinjstvo, majka, brat i drugarica”, naglasila je Lepa u emisiji Premijera – Vikend specijal.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Još da se setila da odnese barem jednu ružu na grob Miše Markovića koji joj je podario najlepše pesme.

    Odgovori

Ostavite komentar