PREŽIVELA PAKAO

Zadrugarka jecala kada je ispričala POTRESNU životnu priču: IZBACILI su me iz kuće, bilo je teško (VIDEO)

"Otac mi je bio u zatvoru, majka nije slala ni dinara..."

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Zadrugarka Ivana Marinkovićsinoć je grcala u suzama pričajući o svom odrastanju, očuhu i majci.

Nju su novinari podsetili na teške trenutke, a iako je rekla kako ne želi da govori o tome, na kraju je odgovorila na nekoliko pitanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dva puta su joj spašavali život zbog anoreksije: Potresna priča ZADRUGARKE koja umalo nije PREMINULA!

Ona je tada priznala da je zbog porodice svog očuha izgubila samopouzdanje

“Je l’ te njegova majka izbacila iz kuće?”, glasilo je pitanje- upitao je Nemanja.

“Da, navela me je samu nekim postupcima da u tim trenucima kad ni mama, ni niko nije bio pored mene, da sa mlađim bratom odem, jer sam se osećala odvratno, bio je neki momenat gde su rekli nešto najodvratnije, što može da se kaže jednoj devojci od 19. godina, tada sam otišla kod maminih, pa sam tu bila nekih par meseci, a brat je bio sa očuhom i njegovom majkom”, rekla je Ivana.

Filip priznao: Volim Minu na neki BOLESTAN način! Ona ga je ovako javno PONIZILA

“Rekla ti je da možeš da budeš i prostitutka, je’l tako? Tim rečima?”, pitao je novinar dalje.

“Da, tako je! Majka uopšte nije bila u toj kući, ona je otišla, bila je preko, u Švajcarskoj. Moja mama i ona nisu pričale nekoliko godina, jer sam ja bila neko ko je uvek sklanjala i tako dalje”, priznala je zadrugarka.

“Bilo mi je teško, jer nisam imala nikoga oko sebe. Povlačila sam se u sebe, bila sam u svojoj sobi, sa bratom koji je sve to morao da gleda, koji je 10 godina mlađi od mene, sve to je morao da gleda, mene je to najviše bolelo od svega, mama u tim momentima nije bila tu, kao ni moj otac”, pričala je dalje Marinkovićeva.

Foto: Printscreen/Youtube

Nakon ovoga dugo nije mogla da se smiri, jecala je, a cimerke su je tešile.

Kada se malo smirila, ona i Filip Car su se osamili u prostoriji za pušenje, gde je otvorila dušu i rekla mu u kakvim je odnosima bila sa svojom majkom.

“Ovde su svi ljudi g**nari, misliš li da bi neko rekao da se ja borim za sebe, za brata? Kažem ti, kada sam ja otišla kod kuće, majka se vratila kod njega, oprostila mu. Posle toga, i ja sam se vratila, posle smo otišle u Švajcarsku, tamo smo radile 5, 6 meseci, uzela sam pare, ona je ostala, ja sam se vratila i uzela stan u Beogradu, sve sam sama plaćala, radila sam nešto, da imam pare za sebe. Nije mi slala ni dinara, razumeš li? Onda mi se pojavi prilika za Zadrugu, nije ni ona kriva i ona se borila za nas. Otac me nije ni zvao, od kada su se razveli, otišao je u zatvor, izašao pre godinu dana, misliš li da je došao posle zatvora da me vidi? Ne, išla sam ja da ga vidim, bio je tamo 100 godina i tako dalje. A imam i dva strica, sva trojica su bila u zatvoru, dvojica bila u istoj ćeliji zbog istih stvari. Samo mene imaju sa ženske strane, ali se nikada nisam osetila kao unuče. Samo mamini roditelji, oni su mi i poslali kosu. Ja jesam emotivna, ali sam jaka, zato neću nikome da dozvolim da me udari na moral i na brata”, iskrena je bila Ivana.

Paula i Ana se umalo POBILE posle sastanka: GURALE jedna drugu, zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u video prilozima ispod:

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar