MISTERIJA

Za deset dana nestala DVA MUŠKARCA! Sneg otežava potragu u ovoj srpskoj opštini

U potrazi za oba muškarca uključeni su porodica, prijatelji, policija, ali i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege

Foto: RINA

Za samo deset dana u Dragačevu su nestala dva muškarca, u selu Grab zadnjeg dana prošle godine trag se gubi A.V. (88), a 9. januara nestao je Z.M. (59) iz sela Dljin.

U potrazi za oba muškarca uključeni su porodica, prijatelji, policija, ali i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege, međutim ono što je otežalo situaciju jesu snežne padavine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metara pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega – rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Osamdesetosmogodišnjem muškarcu svaki trag se gubi 31.12. prošle godine, od kada se nije javljao porodici koja živi u Čačku, što je odmah bilo čudno pošto se uvek javljao na njihove pozive.

Porodica je odmah krenula do seoskog domaćinsta u kom je nestali živeo, ali su kuću zatekli praznu, otključanu, a svetlo je bilo upaljeno.

Deda Antonije nestao pred Novu godinu: Kuća ostala otključana, svetlo upaljeno

– Videli smo da se obukao i obuo, a kako je bilo otključano pomislili smo da je tu negde u komšiliku. Sve smo pretražili, međutim nigde ga nije bilo. Niko ga nije ni čuo, ni video. Od tada se aktivno traga za njim, a osim porodice, rodbine, komšija i prijatelja u potragu se uključila i policija – rekao je njegov sin.

On je istakao da njegov otac nije bio dementan i da je bez obzira na svoje godine bio vrlo vitalan i aktivan.

Nestali Z.M. živeo je sam u proodičnoj kući, razveden je i prema rečima meštana nije konfliktna ličnost, niti koliko je njima poznato, sa nekim u sukobu.

Izvor: RINA

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar