UKINUTA ZABRANA

Ponovo može u Crnu Goru! Oglasio se Georgiev nakon ukinute zabrane: “Dragi ljudi, možda vama nije vest…”

Pevač se nakon ove odluke oglasio u Vajber grupi "Đedo - odbranio si svetinje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Danas je doneseno rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je rešenje kojim je poništilo rešenje Uprave policije-Sektora granične policije „Jug“-Budva, StGPI I-Herceg Novi-Granični prelaz Sitnica, a kojim je izrečena mera zabrane ulaska u Crnu Goru za državljanina Republike Srbije Vladimira Georgijeva. Donetim rešenjem, prestala je da važi mera zabrane ulaska u Crnu Gore za navedeno lice – saopšteno je iz Uprave policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač se nakon ove odluke oglasio u Vajber grupi “Đedo – odbranio si svetinje”, i izrazio zadovoljstvo zbog obnovljene mogućnosti da uđe u Crnu Goru.

Foto: printscreen/Viber

– Dragi ljudi, možda vama nije neka vest, ali ja od danas opet mogu u svoju Crnu Goru – napisao je Georgiev u Vajber grupi.

Pevaču Vladu Georgievu ZABRANJEN ulazak u Crnu Goru na DESET godina!

Ostali članovi grupe pozitivno su reagovali na njegovu objavu i podržali ga u komentarima ispod, a najčešći komentar bio je “Dobrodošao!”.

Podsetimo, popularni Barba u avgustu prošle godine vraćen je za Bosnu i Hercegovinu sa graničnog prelaza Sitnica “zbog zabrane ulaska u Crnu Goru”, zbog kako je navedeno nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja.



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Ovome se obradovao samo Georgijev. Svima je u Crnoj Gori dosadilo da slušaju pet varijacija jedne te iste pesme, a politički sada više nema koga da pljuje jer Milo nije na vlasti.

    Odgovori

Ostavite komentar