Na razgovoru za posao posle 30 sekundi napravila NEVIĐENU GREŠKU: Direktor je pogledao i ovako reagovao

Htela je da odmah ustane i ode kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Jedna Holanđanka ispričala je na Redditu kakvu je glupost napravila na razgovoru za posao.

Konkurs joj je bio od izuzetne važnosti jer je posao bio u potpunosti kao stvoren za nju i ispunjavala je na prvi pogled ama baš sve kriterijume.

Zbog toga je na razgovor došla nervoznija nego ikada pre.

“Došla sam u kompaniju i stajala u holu. Videla sam da mi prilazi direktor, silazio je niz stepenice. Znala sam da je direktor jer mi je sekretarica to rekla minut ranije, da će on doći. Dok je silazio, odjednom se zaustavio na sredini stepenica. Prilazila sam mu i izgledalo je da me čeka, shvatila sam da treba da se popnem i da će razgovor biti na prvom spratu”, napisala je Holanđanka.

Saberite se, aktivirajte EMOCIONALNU INTELIGENCIJU i razbijte na razgovoru za posao

Tada je napravila veliku glupost zbog koje je želela da odmah pobegne kući.

“U tom trenutku je savio ruku u laktu i približio mi se. Izgledalo mi je da želi da ga uhvatim pod ruku i ja sam to i uradila. Držali smo se ruku pod ruku i gledali se. Njemu nije bilo jasno šta radim. To je trajalo sigurno 4-5 sekundi. Onda se on prvi pribrao i zamuckujući mi je rekao: ‘Hteo sam samo da vas pozdravim laktom, vreme je epidemije’. Pojela sam se živa od blama, htela sam u zemlju da propadnem”, napisala je ona.

Iako je zadovoljna kako je razgovor prošao, čini joj se da nije ostavila dobar “ljudski” utisak na poslodavca i ne veruje da će je on zvati ponovo.

3 meseca je odbijali na SVIM konkursima na posao: Kada je ponovo prelistala CV, ugledala je UŽASNU grešku

Međutim, korisnici Reddita nisu delili njen pesimizam.

“Zašto tako razmišljaš? Pa, ako ništa drugo, ostavila si istorijski utisak na njega. Video je da si neposredna, mnogi to vole”, “Ja bih te primio za posao samo zbog drženja pod ruku”, “Mislim da imaš šanse ako si dobro pričala posle s njim na razgovoru”, pisali su korisnici Reddita.

4 godine priželjkivala bebu: Kada je konačno zatrudnela, SVEKRVA joj je u trenutku upropastila život



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar