Drogbin desetogodišnji brak je gotov! Prevario ženu, isplivao snimak iz kreveta sa golom devojkom!

Na snimku, za koji je Didije tvrdio da je hakovan, ona razigrano zabija zube u Drogbino rame dok on vrišti od bola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Didije Drogba otkrio je da je njegov desetogodišnji brak gotov, nakon što se pojavio u intimnom videu u krevetu sa misterioznom ženom.

Bivši napadač Obale Slonovače Drogba ranije je održavao diskretan privatni život dok je pokušavao da zaštiti svoje najmilije od “svetla javnosti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, on je primoran da da izjavu kojom potvrđuje da je njegova veza sa Lalom (doskorašnjom ženom) završena, nakon što je njegove eksplicitne slike nepoznata žena postavila na internet.

Fotografije i isečci ubrzo su postali viralni na društvenim mrežama, i pokazali su da je Didije u krevetu sa skoro golom mladom ženom.

Na snimku, za koji je Didije tvrdio da je hakovan, ona razigrano zabija zube u Drogbino rame dok on vrišti od bola. Zatim joj govori na francuskom o ujedu i čini se da kaže: „Ona je pozitivna! Zaraziće me grizeći me!“

Bonus video:

OBJEKTIV ANALIZA: Harden je promenio sve u NBA ligi! Bruklin bi ovaj potez mogao skupo da košta!

To je pokrenulo naslove u njegovoj rodnoj zapadnoafričkoj domovini, i podstaklo ga da prekine ćutanje i prizna da su on i Lala, rođena u Maliju, krenuli svojim putem.

Drogba je na Instagramu napisao: „Nemam naviku da razgovaram o svom privatnom životu. Ali, zbog spekulacija u medijima danas, mogu da potvrdim da smo nažalost, nakon 20 godina zajedničkog života, Lala i ja doneli tešku odluku da se razdvojimo prošle godine. I dalje smo vrlo bliski, a glavni prioriteti su nam bili zaštita dece i privatni život naše porodice”, napisao je on i poručio:

“Neka te Bog blagoslovi.”

Tripl-dabl mašina koja ne planira da se zaustavi: Nova sjajna partija Nikole Jokića! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar