Božinovska za Objektiv o Cecinoj novoj VEZI: I treba da ima DEČKA, nema ona sto godina!

Božinovska, kojoj je, kao i Ražnatovićevoj ubijen suprug, pruža podršku koleginici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Cecina veza s Bogdanom Srejovićem glavna je tema na estradi prethodna dva dana. Mnogi fanovi Ražnatovićeve raduju se što je folk zvezda konačno srećna, a podršku joj pruža i dugogodišnja prijateljica Goca Božinovska, koja je, baš kao i ona, mlada ostala udovica.

Naime, Gocin suprug Zoran Šijan ubijen je krajem 1999, a Željko Ražnatović Arkan samo mesec i po dana kasnije, što je pevačice zbližilo, pa su često razmenjivale iskustva kao udovice i samohrane majke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od tada su njihove sudbine povezane, pa se tako dogodilo i da imaju snajke iz iste porodice, i da jedna za drugom postanu i bake – Cecina snajka Bogdana rodila je prošle godine Željka, dok će njena rođena sestra Bojana Rodić ove godine podariti Goci unuče. Zbog svega što ih spaja, Goca je srećna što Ceca više nije sama.

Foto: Printscreen/Facebook

“Nek je Ceca živa i zdrava, i treba da ima dečka! Mlada, lepa žena. Ona je moja lutka! Uvek je bila kulturna i vaspitana u životu, tako da ne vidim razlog što bi joj neko stajao na putu! Ceca je živa i zdrava, odgajala je svoju decu kako je najbolje znala i umela, hvala bogu, deca su velika i izrasla su u divne ljude. Pa nije žena, ne daj bože, umrla da nema svoj život?! Nema ona sto godina pa da bude sama! Ja sam se obradovala kad sam čula! I treba da uživa u životu i ja joj želim svu sreću ovog sveta”, rekla je Goca za štampano izdanje Objektiva, koja je potom pomenula i pokojnog Arkana.

Foto: Privatna arhiva

“Mi smo, bre, prijatelji doživotni! Nikad ružnu reč nisam rekla o Ceci niti ona o meni. Neizmerno volim i poštujem nju i njenu porodicu, Arkan me je takođe poštovao, kao i ja njega. Ali, ako je doživela tragediju i
izgubila muža, znači li to da do kraja života treba da bude nesrećna i sama?! Ja je odlično razumem jer sam i ja izgubila mog Zorana kao što je ona Arkana, i znam koliko je teško bilo nastaviti posle toga, ali ona je izvela decu na put, nije se preudala, pa ima pravo da sada uživa u životu”, zaključila je Božinovska, čijeg je sina Mirka sa izabranicom Bojanom upoznao Cecin naslednik Veljko, s kojim se druži od detinjstva.

OVU ALI I MNOGE DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar