Numerolog i astrolog za Objektiv o vezi Cece i Bogdana: Ako preguraju MAJ, doći će do BRAKA

Cecin i Bogdanov odnos je karmički, ali im je budućnost neizvesna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Veza Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića obeležila je početak Srpske nove godine, a da li će ova ljubav potrajati i možda biti krunisana brakom, dnevni list Objektiv je pokušao da sazna kod dama koje gledaju u zvezde, ali i u brojeve. I dok je astrolog Vesna Trajković optimista po ovom pitanju, numerolog Gordana Dragišić kaže da romansa četrdesetsedmogodišnje folk zvezde i deset godina mlađeg ugostitelja ima rok trajanja.

“Dugi niz godina zvezde Ceci nisu bile naklonjene u ljubavi. To ne znači da nije imala udvarače, ali njeno srce nije zadrhtalo onako kako ona to želi. Međutim, ova godina je dobra u tom smislu, čak i za brak, jer će Ceca imati povratak Jupitera, koji joj aspektuje Veneru”, kaže Vesna Trajković za štampano izdanje lista Objektiv i objašnjava zašto je Bogdan po svemu sudeći dobar izbor za Cecu:

“Bogdanov Jupiter i Uran su u konjukciji sa Cecinim Mesecom u Strelcu, pa joj on donosi optimizam i nadu zbog Jupitera, a Uran opisuje da su ovde pomešani ljubav i prijateljstvo.

Foto: Privatna arhiva

 

Sa druge strane, numerolog Gordana Dragišić smatra da ova romansa neće potrajati.

Foto: Privatna arhiva

“Njihova numerološka konstelacija je karmička, ljubav koja je brza, ali i s rokom trajanja. Mogu neko vreme da funkcioni- šu. Ali, započeli su ljubav u godini karme, što znači da bi, ukoliko preguraju maj, mogli da budu zajedno do godinu i po dana – kaže Dragišićeva i dodaje da 2021. Ražnatovićki nije dobra za ljubav.

Autor: Ekipa Objektiva

ŠTA SU JOŠ CECI I BOGDANU PREDVIDELE ZVEZDE I BROJEVI, MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 15. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar