Otvorena nova onlajn izložba: Upoznajte svet stripa, ilustracije, animacije i dizajna

Traje do 22. januara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Morning Brew

Izložba “Strip, ilustracija, animacija, dizajn” Marka Šerera u virtuelnoj formi foto-albuma dostupna je preko sajta Studentskog kulturnog centra (SKC) i Fejsbuk stranice “Comic festa”, i trajaće do 22. januara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Projekat je nastao u okviru ciklusa izložbi “Strip i ilustracija” u Srećnoj galeriji SKC-a, gde je nedavno bila veoma zapažena postavka “Storyboard” o specifičnoj umetnosti kreiranja kadrova za filmsku, reklamnu i televizijsku industriju.

Skriveni svet velikog Pikasa: Anegote iz života čuvenog slikara će vas nasmejati do suza

Marko je tokom karijere dobio mnoge nagrade. U dosadašnjoj karijeri ilustrovao je čitanke i knjigei napravio je redizajn vizuelnog identiteta Matematičkog i Geografskog fakulteta u Beogradu. Na polju filma i animacije, realizovao je storibordove za istorijski film “Stefan – Kraljevski red vitezova” (2015), kao i animirani kratkometražni promotivni film za kompaniju Microsoft (2018).

“Strip, ilustracija, animacija, dizajn” je autorova prva samostalna izložba koja će kasnije, kada to uslovi dozvole zbog pandemije, biti predstavljena i u formi galerijske postavke radova uživo.

Stopama Van Goga: Sami možete da naslikate “Zvezdanu noć” (VIDEO)



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar