Zlatan uhvaćen kako s klinkom vara ženu: Celu noć se tresao krevet, otkriveni sočni detalji! (FOTO+VIDEO)

Sada magazin "Oggi" donosi nove informacije vezane za atraktivnu voditeljku i ponovo je povezuje s napadačem Milana Zlatanom Ibrahimovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CRY-MA/The Photo One/Profimedia

Nakon raskida s bokserom Danijeleom Skardinom, popularna italijanska voditeljka Dileta Leota dovodila se u vezu s mnogim muškarcima.

Italijanski magazin “Chi” je pre nekoliko dana objavio Diletine fotografije u društvu turskog glumca Džana Jamana, s kojim je navodno provela pet dana u jednom rimskom hotelu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada magazin “Oggi” donosi nove informacije vezane za atraktivnu voditeljku i ponovo je povezuje s napadačem Milana Zlatanom Ibrahimovićem, koji je 11 godina stariji od nje.

“Oggi” tvrdi da je voditeljka novogodišnju noć u Milanu provela sa Zlatanom.

“Proveli su novogodišnju noć zajedno. Druženje je počelo od 21.20 i trajalo je do 00.15. Tada su se svetla ugasila i više se nisu upalila”, rekao je za Oggi izvor blizak Dileti, koji je nagovestio da se krevet itekako tresao te noći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta)

Dileta i Zlatan su prošle godine snimili reklamu za fitnes brend “Buddyfit”, nakon čega su mediji počeli da ih povezuju, no oni su odbacili te spekulacije, rekavši kako su samo prijatelji. To ni ne čudi, jer je Zlatan oženjen već 20-ak godina svojom devojkom iz detinjstva.

Videćemo šta će biti epilog ovoga.

Bonus video:

Hrvatska diva napadnuta zbog gigantskih grudi: Njena reakcija će se dugo prepričavati… (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar