Dedpul postaje član Avendžersa? Sada znamo kada treći deo filma stiže pred publiku

Drugi deo "Dedpula" je izašao 2018. godine

Foto: Printscreen/Youtube/FRESH Movie Trailers

Dedpul 3″ je uveliko u planu, potvrdio je izvršni producent Marvel studija Kevin Fajgi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fanovi su bili zabrinuti zbog pitanja šta će se desiti sa likom Dedpula nakon što je Dizni kupio Foks, ali sada su napokon mogli da odahnu. Naime, Dedpul je Marvelov lik koji je zajedno sa filmovima “X-men” i “Fantastična četvorka” bio u vlasništvu Foksa, a sada se napokon vraća Marvelu što je prouzrokovalo malo veću pauzu između drugog i trećeg dela filma i zbog toga je budućnost ovog lika bila nesigurna.

Ko je zaista Skarletna veštica? Marvelova najmoćnija superheroina je Srpkinja

Fajgi je otkrio da fanovi ne treba da brinu. Snimanje trećeg dela filma o čuvenom antiheroju je zakazano za 2022. godinu. Rajan Rejnols će se sigurno vratiti čuvenom liku.

“Rajan je veoma zauzet, ipak je on vrlo uspešan glumac. Znam da novog Dedpula nećemo snimati u 2021. godini. Film će u bioskope stići najverovatnije 2023. godine”, rekao je Fajgi.

Neki fanovi su se uplašili da će Dedpul 3 biti napravljen za decu, pošto je sada ipak reč o Diznijevom filmu.

Nakon 7 godina se završila serija “Agenti Šilda”: Evo kako je obogatila Marvelov filmski univerzum

“Film će i dalje biti samo za starije od 18. godina. Sada se piše scenario za film, a Rajan Rejnolds nadgleda taj proces. Takođe mogu da potvrdim da će Dedpul sada postati deo Marvelovog filmskog univerzuma”, rekao je Kevin.

Ovim je nagovestio da Dedpula uskoro možemo da vidimo i u drugim Marevelovim filmovima, kao što je slučaj sa ostalim filmovima Marvelovog filmskog univerzuma. Sada postoji i mogućnost, naglasio je Fajgi, da se u nekom od budućih ostvarenja Dedpul pridruži Avendžersima.

Glumačka ekipa filma “X-Men” ponovo na okupu: Druženje pokvario Dedpul (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar