Partizanov transfer plan za zimu 2021: Jedan čovek može da napuni budžet crno-belih!

Videćemo šta se dogoditi ove zime u Humskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

I dalje je prilično mirno u Humskoj… Osim Marka Živkovića niko nije došao u Partizan ovog zimskog prelaznog roka, dok se o odlascima priča veoma stidljivo.

Pokazali su crno-beli da umeju da prodaju fudbalera za velike novce, što potvrđuju najsvežiji primeri Stevanovića, Sadika i Pavlovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Verujemo da ne bi imali ništa protiv da ponovo prodaju nekog od igrača za veliku svotu novca. Kako prenose Novosti, dva fudbalera su u fokusu i od njih se očekuje priliv novca, ali deluje da se neće žuriti u Humskoj i prodavati po svaku cenu.

Fudbaler koji bi mogao da lepo da napuni Partizanov budžet ove zime je Sejduba Suma. Omaleni Gvinejac pred kraj 2019. godine produžio ugovor sa Partizanom, tako da neće napustiti Humsku za mali novac. Iako nisu stigle konkretne ponude, crno-belima su pojedini klubovi iz Saudijske Arabije i Kine opipali puls oko transfera Sume. Afrikanac je odigrao 13 utakmica, postigao tri pogotka i zabeležio sedam asistencija.

Pored Sume, drugi igrač za kojeg se raspituju inostrani klubovi je Saša Zdjeler, koji bi karijeru mogao da nastavi u Turskoj. Isti je slučaj kao i sa Sumom, neće se žuriti i čekaće se dobra ponuda, a 50/50 je da će se transfer dogoditi ove zime. Za razliku od Sume, Zdjelar ima ugovor sa Partizanom do leta 2021. godine.

Sjajno veče u Humskoj: Fudbaler stavio potpis do 2023. godine!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar