BUDUĆA BAKA

Goca Božinovska otkrila da li će Mirko i Bojana praviti SVADBU i rekla: Skupila mi se ta BOL za majkom…

Za buduću snajku ima samo reči hvale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Pevačica Goca Božinovska presrećna je otkako je saznala da će postati baka, a sada je rekla i koliko se njen sin Mirko promenio od kada je saznao da će dobiti bebu.

Goca Božinovska presrećna jer postaje BAKA, počinje da uređuje sobu za BEBU: Staviću krevetac pored mene!

“Oni se jako vole i to mi je najbitnija stvar. Kad nekog voliš, čim si doneo odluku da rodiš dete, znači da se vole. Nikad ih nisam čula da se svađaju, da imaju probleme, da odlaze, dolaze, iako imaju oni to prikriju, oni to izglade. Mirko se promenio za 360 stepeni, smešan mi je, kaže: ‘Moram bebu u ovu sobu’, priča o boji zidova, kažem nemojte dok ne vidite pol deteta. Samo neka se rodi živo i zdravo, ja bih volela devojčicu, ali nikad se babine želje nisu ostvarile. Ja volim žensku decu, poželela bih svakom mladom paru da dobije prvo žensko dete. Gledajući moju majku koja se raspada, koja je teško bolesna, jedva živi, sestra i ja smo non-stop sa njom. Skupila mi se ta bol za majkom, ali Bog mi je dao snage da poguram tu tugu za majkom. Ima neki red i balans. Samo da ona iznese trudnoću, mi joj ne damo ni čašu da digne”, rekla je Goca za Pink.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mirko Šijan PRESREĆAN zbog Bojanine trudnoće, svi su zajedno u TITELU: Biću najbolji tata na svetu!

Na kraju je otkrila i da li planiraju svadbu.

“Čuli smo se sa njenim roditeljima, oni su srećni, radosni. Gledaj majku, biraj ćerku, to je pravilo. Majku sam upoznala, oca nisam. Majka je savršena žena, onako baš prava majka. Tako i Bojana, ima sve manire, ponaša se kao zrela žena koja sve zna, kod nje nema problema ni u kuhinji, niko ne traži od nje, ali ona tako voli, sve je pod konac, namirisano i sređeno. To je najveća radost. Neka žive sami, neka se odvoje, ja sam tu da im pomognem. Jelena je toliko vezana i Zorana za Mirka, to im je jedini brat. Jelena se toliko radovala, ne zna šta će, sedela bi svaki dan uz Bojanu, stvarno se mnogo raduju i baš je vole. Ona je dete koje se voli. Ona je toliko milo, drago biće, nemam reči, kao da se rodila sa nama, najbolje dete koje je došlo u kuću. Bojana je otkad se zabavljaju na relaciji Titel-Surčin, ali uglavnom su tu, onda u Titelu budu i Veljko i Bogdana pa imaju društvo. Živeće ovde, imaju svoj sprat, to je najmanji problem, oni imaju, ali moraju da nadograđuju, da menjaju, da stvaraju. Ona će se poroditi tek u avgustu. Ne spominju svadbu još dok je korona. Ali ako se i ne venčaju pravićemo krštenje i svadbu zajedno. Ne možemo bez svadbe, da se ne proveselimo, to je prvo veselje u kući”, zaključila je pevačica za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar