Potpuni sunovrat bivšeg asa Junajteda: Za Fergusona je bio najpropaliji talenat, sad je dotakao novo dno!

Ravel Morison se u septembru preselio u Holandiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/ANDY RAIN

Bivši talenat Mančester junajteda, Ravel Morison napustio je ADO Den Hag nakon samo četiri meseca.

Napadački vezni igrač se u septembru preselio u Holandiju, ali je upisao samo pet nastupa pre ranog izlaska iz 11. kluba u karijeri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Morison je predstavljen kao velika nada na “Old Trafordu”, pošto je igrao u istoj ekipi koja je pobedila u FA Kupu omladine kao i Pol Pogba, ali nije uspeo da se dokaže u seniorskom timu. 27-godišnjaka su tokom karijere mučili disciplinski problemi i nije mogao da se skrasi u jednom klubu.

Rio Ferdinand je tvrdio da je Morison mogao biti igrač od 100 miliona funti da je dobio mentora za vreme boravka u Junajtedu.

Prvi odlazak Morrisona u inostranstvo dogodio se 2015. godine kada se pridružio Laciju, ali je pao u nemilost nakon sezone. Veznjak se kasnije pridružio Kvins Park Rendžersu na pozajmici pre šokantnog prelaska u meksički Atlas. Posle 25 nastupa u Meksiku, Morison je igrao u švedskom klubu Ostersund 2019. godine.

Vratio se u Englesku da bi igrao za Šefild Junajted ali je upisao samo četiri nastupa pre kratke pozajmice u Midlzboro. Morison je kasnije okušao sreću u ADO Den Hagu, ali njegov poslednji potez nije se isplatio.

Salah pokazao da ima veliko srce: Zvezda Liverpula pomogla rodnom gradu u borbi sa koronavirusom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar