Imala sam aferu sa kolegom, a sada su mi ugroženi i BRAK i POSAO

Ostavio ju je kada mu je rekla šta oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Među mnogima koji su zatražili savet od čuvene psihoterapeutkinje Deidre Sanders, našla se i jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

Ona je ispričala u kakvoj situaciji se našla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I zamolila za mišljenje.

“Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem na poslu. Među nama je postojala neverovatna seksualna hemija. Naša veza je trajala godinu dana, ali čim sam rekla da želim da ostavim muža zbog njega, on me je ostavio i zapretio da će ispričati svima na poslu, a pritom se razmeće još jednom aferom sa koleginicom sa posla”, napisala je ova žena.

Njih dvoje rade u jednoj građevinskoj firmi, a privukla ju je njegova inteligencija, ali i fizički izgled.

Foto: Freepik/gpointstudio

Njihova veza je bila prepuna strasti, međutim, on se, nakon što mu je rekla šta oseća, preplašio i raskinuo sa njom.

Započeo je novu aferu sa drugom koleginicom sa posla, a ona je sve priznala suprugu koji ju je, takođe, ostavio i odselio se.

Suprug sada želi razvod, ali ona bi želela da se pomire. Međutim, ljubavnik nastavlja da joj pravi probleme, a dodatno je postao bezobrazan prema njoj i preti da će sve ispričati šefu, pa očajna žena traži savet.

Foto: Freepik/Racool_studio

To nikuda nije vodilo

“Seks sa kolegom je bio uzbudljiv, ali ta afera nikuda nije vodila. Možda brine da ćete mu praviti probleme. Bez obzira na to što mnoge firme ne dozvoljavaju ljubavne veze na radnom mestu, porazgovarajte sa vašim kolegama. Pretpostavljam da će vam biti podrška. Pokušajte da kontaktirate supruga, možda je njegova odluka bila donesena u afektu. Potrudite se da ga uverite da može ponovo da vam veruje”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar