Autor “The Office” iskren: Evo šta kaže o mogućem nastavku serije

Negirao je da je u toku snimanje novih sezona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ The Office

Jedan od kreatora američke serije “The Office”, Greg Denijels, negirao je glasine da je u toku snimanje novih epizoda, ali je dodao kako nije isključena opcija da se takvo nešto desi u budućnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Deo glavne glumačke postave izrazio je želju za povratkom na set serije. Rejn Vilson i Džon Krasinski su u nekoliko navrata potvrdili kako bi se rado vratili jednoj od najboljih američkih serija.

Šta gleda Srbija? Ovo su najpopularniji filmovi u domaćim bioskopima tokom prethodne nedelje

S druge strane, zvezda serije Stiv Karel rekao je kako smatra da, koliko god fanovi i ekipa serije želeli nove epizode, to nije dobra ideja. Prema njegovim rečima, nove epizode nikada ne bi bile jednako dobre kao i već snimljenih devet sezona.

Veliki broj fanova smatra da je serijal izgubio svoju draž nakon sedme sezone, kada je Karel zvanično napustio svoju ulogu i posvetio se drugim projektima.

Omiljena izmišljena devojčica: Evo kako sada izgleda Pipi Duga Čarapa (VIDEO)

“Nije nemoguće. Definitivno nije nemoguće. Volio bih da budem uključen u tako nešto, ali trenutno radim na drugim projektima”, kratko je prokomentarisao Denijels, dodavši kako ipak još uvijek nema konkretnih planova za snimanje.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar