"DOĆI ĆE NA BELOM KONJU"

Svet će patiti, a Srbija će se SPASITI? Poslednje PROROČANSTVO Tarabića o velikom ratu ledi krv u žilama

Jedna stvar nas spašava katastrofe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/nvodicka

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo srpsko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

Tarabići otkrili ko je NOVI PREDSEDNIK Amerike: Uz pomoć ovog proročanstva su mnogi došli na vlast 

– Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama – govorio je tada sada pokojni Jovan.

On je, citirajućisvoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo srpsko.

Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada.

– Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće:

“Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji“. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje – pričao je Jovan Tarabić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (10)

Ostavite komentar