3.000 žena poručilo: Muškarci, ako želite više akcije u 2021, morate OVO da uradite!

Koje su ključne osobine koje žene traže kod muškaraca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Innocenti / Cultura RF / Profimedia

Upoznali ste zabavnu i lepu devojku, ali to ne znači i da ćete doći do dela sa seksom.

Mnogo stvari utiče na to, a zanimljivo je pogledati šta je ženama zaista najvažnije od muških karakteristika, dok odlučuju da li će imati seks sa njima ili ne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I damama je fizički izgled muškaraca bitan, naročito visina ili jake ruke i ramena. Ali, čak i oni koji se na prvi pogled ne uklapaju u ove parametre, imaju dobre šanse ako su dovoljno muževni, pokazala je studija u kojoj je učestvovalo 3.000 pripadnica lepšeg pola.

Žene žele kavaljera, koji, ako to situacija zahteva, može da bude i mačo, ali idealan tip je više tradicionalan nego metroseksualac.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

“Žene žele da ih neko pazi i mazi, vodi računa o njima, ali i da ima svoj stav, kao i da preuzima incijativu u seksu”, objašnjavaju istraživači.

Istraživanja ukazuju koja su glavna obeležja metroseksualaca i tradicionalnih tipova:

Ishrana – 32 odsto muškaraca vodi računa o ishrani i često su na dijetama (metroseksualci), 68 odsto se time ne opterećuje (tradicionalni).

Foto: Freepik/shurkin_son

Popravke po kući – 28 odsto ne zna ni da promeni gumu na kolima (metroseksualci), 72 odsto se u sve razume (tradicionalni).

Moda – 46 odsto prati modu i stilove (metroseksualci), 54 odsto ne mari za to i obuče šta im prvo padne pod ruku (tradicionalni).

Sport i vežbanje – 46 odsto brine o svom fizičkom izgledu i redovno vežba (metroseksualci), 41 odsto ne posvećuje pažnju ostajanju u formi (tradicionalni).

Foto: Freepik/gpointstudio

Depilacija – 38 odsto brije grudi i druge delove tela (metroseksualci), 62 odsto se ne brije po telu (tradicionalni).

Ponašanje prema ženama – 77 odsto nastoji da bude kavaljer prema ženama (tradicionalni), 23 odsto ne mari za to (metroseksualci).

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Stav prema životu – 83 odsto deli stavove i preuzima obrasce ponašanje odraslih muškaraca prateći primer starijih generacija (tradicionalni), 17 odsto ne daje osećaj odraslosti i zrelosti (metroseksualci).

Dominacija u seksu – 14 odsto voli kada žena preuzme inicijativu (metroseksualci), 86 odsto želi da bude dominantno u krevetu i preuzmu inicijativu (tradicionalni).



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar