Darko Lazić za Objektiv: Ove godine Božić ćemo proslaviti bez MUZIKE, ide se u šumu po BADNJAK

Pevač će sa porodicom proslaviti praznike u mirnoj atmosferi uz sve običaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Folk zvezda Darko Lazić doživeo je veliki porodični gubitak krajem prošle godine. Njemu je preminuo otac Milan, te će porodica pevača ove godine prvi put bez glave kuće obeležiti božićne praznike.

Pevač je u iskrenoj ispovesti za štampano izdanje Objektiva ispričao koliko mu praznici teško padaju bez oca, kao i kako će ove godine provesti Badnje veče i Božić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

“Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada”, priča nam Darko, a potom otkriva kojih običaja se drže Lazići za Badnji dan i Božić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

“Za Badnji dan ide se u šumu po badnjak, unosi se u kuću. Uveče se ide u crkvu. Kuva se vino, peče se riba, sutradan se peče prase. Porodična atmosfera”, otkriva nam pevač koji je odrastao sa porodicom u mestu Brestač.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko Lazić nakon smrti oca vratio se uobičajenom načinu života. Igra se sa sinom Aleksejem, druži se s prijateljima, snima emisije, a čak se latio i mikrofona. Neki su mu to zamerili, a on za njih ima oštar odgovor.

“Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem”, objasnio je pevač.

Foto: Star Ruma

Darko je za štampano izdanje Objektiva otkrio i kako se drži njegova majka Branka:

“Bodrim je stalno, nije joj lako. Šta da vam kažem, sve je sad palo na mene”.

Pitali smo i Darka da li neke stvari nije stigao da kaže pokojnom ocu.

“Bilo je dosta toga, ali nisam sada u stanju da o tome pričam. Siguran sam da je on sada na nekom lepšem mestu i da ćemo opet biti zajedno kad na mene dođe red. Verujem da nas pazi odgore”, dirljivim rečima završava miljenik domaće publike.

Autor: Dušan Panajotović

OVU I JOŠ MNOGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 6. JANUAR

 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar