Muž živeo sa CRNOM UDOVICOM! Žena pokušala da ga ubije – kada je uhapšena, otkrio je užasnu istinu o njoj

Kad je saznao ko je ona zapravo, sve mu se smračilo pred očima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Channel 4

Britanac Rob Parks (40) sasvim slučajno je u policiji prošle godine saznao da je bivša žena Viktorija Briden (39) pokušala da ga ubije jer je ćerka posle razvoda dodeljena njemu na sudu.

To saznanje ga je skrhalo jer je verovao da bi sa Viktorijom posle razvoda mogao da ima normalan ljudski odnos. Rob je upoznao Viktoriju davne 1999. godine. Posle pet godina zabavljanja venčali su se i dobili ćerku, prenosi Channel 4.

Robova reakcija kad je shvatio s kim je živeo 15 godina, Foto: Youtube printscreen/Channel 4

Rob je primetio tokom prošle decenije da je Viktorija promenila svoje ponašanje u kući i van nje, kao i da je među njima dvoma došlo do velikog zahlađenja odnosa.

Loš brak rezultirao je razvodom koji se dogodio 2014. godine. Od tada je Rob pod konstantnim pritiskom bivše žene koja je prošle godine pokušala i da ga ubije!

Rob nije ni znao da je Viktorija vremenom psihički obolela jer je to vešto prikrivala. Primetio je da često izlazi napolje a da ne priča šta radi, a onda je slučajno otkrio da ga i vara, što opet, nije bio glavni razlog razvoda.

Na sudu je ćerka pripala njemu, što je za Viktoriju bio znak da mora da se reši Roba. Parksa je prošle godine dovela policija u stanicu i tamo su mu pustili snimak koji ga je zaprepastio.

Samo mi reci, koliko će koštati da ga se rešim. On mora nestati“, pričala je Viktorija čoveku za koga se ispostavilo da je plaćeni ubica i koga su pratili zbog nekog drugog zločina.

Viktorija je osuđena na 9 i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva 3 čoveka, Foto: Youtube printscreen/Channel 4

Slučajno saznanje da je bivša žena angažovala plaćenog ubicu Grejema Vola usred nove rasprave o starateljstvu na sudu, Roba je dotukla. Još više ga je “razneo” podatak da je Viktorija od 2014. do danas bila u vezi sa dva muškarca koje je, obojicu, pokušala takođe da ubije!

“Uzimajući u obzir dugu istoriju koju imam s njom i onu Viktoriju s početka veze, nikada ne bih mogao da prepostavim da sam bio u braku sa Crnom udovicom”, aludirao je Rob na žene koje su u stanju da ovako nešto urade sadašnjim ili bivšim muževima, prenosi Channel 4.

Rob se pre dve godine oženio prijateljicom Viktorijom Balmer (37) i ćerka iz njegovog prvog braka živi s njima.

Što se Viktorije tiče, osuđena je na 9 i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva 3 čoveka.

Stjuardesu Kristinu silovalo 11 muškaraca za Novu godinu! Na telu su joj pre smrti ostavili JEZIV potpis



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar